Minä ja blogini

Olen Saara, -99 syntynyt tyttö Pirkanmaalta. Pidän paljon eläimistä, erityisesti kaneista ja hevosista. Meillä asuu 4 kania, eli kääpiöluppapariskunta Minni ja Hessu sekä tuoreempi pariskunta Mella ja Jummi. Meillä on ollut kaneja vuoden 2011 keväästä, kun Minni tuli meille. Käyn myös estekisoissa kanieni kanssa. Harrastan ratsastusta ja tykkään valokuvata sekä tehdä käsitöitä.

Blogin myötä olen innostunut valokuvauksesta vielä enemmän. Kamerana minulla toimii Canon eos 1200D, jossa käytän perusputken lisäksi Canonin 55-250 mm telezoomia. Käytössä on myös usein iskän Canon eos 7D, jossa putkena on Canon 18-135 mm.


Tänne blogiini kirjoittelen kanien arkipäivistä ja laitan kuvia joka postaukseen. Teen myös erikoisempia postauksia aina välillä, kun keksin vaan idean. Erityisesti tykkään tehdä kaikkia käsitöitä kaneille esim. valjaita ja esteitä. Välillä teen myös videoita kaneista. Videoitani voit katsella postauksien lisäksi Youtube- kanavaltani, joka on nykyään myös nimellä Pitkäkorvaista Elämää. Blogillani on myös instagramtili, @saaranpuput.

Kommentteja otan aina mielelläni vastaan ja bloggaamisesta tulee aina vaan kivempaa, kun saa jotain palautetta! :) Postaustoiveita saa myös ehdottaa, ja yritän yleensä toteuttaa kaikki toiveet, jos se on vain mahdollista.

Paina tästä, jos haluat tietää enemmän bloggaamisestani!

Jos on jotain kysyttävää, niin kysy pois!12 kommenttia:

 1. Oot jotenkin hirmu samanlainen kun minä:) lopetin kyllä ratsastuksen,ei vaan riittäny aika:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiva :) ja harmi kun lopetit :( se on niin paras laji!:D

   Poista
 2. Oot ihan hirmu kaunis ja käsittelet kanejas hyvin!<3 :3

  VastaaPoista
 3. Oon kattonu sun videoita ja lukenu blogia ni oikeesti vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä ja osaat käsitellä kanejas tosi hyvin�� Minullakin on 2 kania ja niiden kasvatukseen oon saanu sun sivuilta ja videoista paljon apua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiih kiitos paljon! :') Tosi kiva kuulla että mun blogista on ollut sulle hyötyä! :)

   Poista
 4. Hei Saara! Olen 11.v tyttö järvenpäästä! Minulla on vähän yli 4kk kääpiöluppa ja haluaisin mennä jonnekkin hyppelemään esteitä! Mutta en tiedä onko sellaisia harjoitteku paikkoja? Ja missä niitä on? Kertoisitko missä on sellaisia paikkoja! :) Ps. Tilaan sua YouTubessa ja fanitan sua! Vastaathan? :)

  VastaaPoista
 5. Voi kiva kuulla! :') Kannattaa katsella tapahtumia Suomen Estekanit ry:n sivuilta. Hyppytreenejä ei kuitenkaan usein ole mutta kisoihin voi mennä myös vaan harjottelemaan! :) Siellä Etelä-Suomessa on juuri eniten niitä kisoja, niin kannattaa rohkeesti tulla kokeilemaan kisoihin! :)

  VastaaPoista
 6. Sun blogi on ihana ja luultavasti inspiroi monia! Itsekkin tykkään tehä kanilleni kaikkee ja sulta saa ideoita diy postauksista.


  Toivottavasti en oo kommentoinu tänne blogiin liian monta kertaa XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti paljon! :') ja et todellakaan oo kommentoinu liikaa, ilahdun aina jokasesta kommentista minkä saan!

   Poista