perjantai 19. syyskuuta 2014

Kuulumisia pitkästä aikaa

Moikka! En ookkaan postannut melkein viikkoon, enkä kertonut kuulumisia piiitkään aikaan. Oon ollut tän viikon TET:issä eläinkaupassa ja on ollut ihan kiva, vähän erilainen kokemus. :)
Kaneille kuuluu ihan hyvää paria juttua lukuunottamatta.

Minnille kuuluu muuten ihan hyvää, mutta pari viikkoa sitten sille tuli haava korvaan Hessun kanssa riehumisen yhteydessä. Aluksi se punotti, mutta punotus loppui pian ja haava alkoikin märkimään. Käytiin näyttämässä sitä eläinlääkärille, jos olisi tulehtunut. Saatiin siihen sellasta Vetramil- hunajavoidetta. Nyt ollaan laitettu sitä jonkun aikaa ja haava on onneksi jo melkein parantunut.

Mellalle kuuluu oikein hyvää. Mellasta on tullut paljon ihmisläheisempi ja rohkeampi nyt, kun se on ollut sisällä vähän kauemmin. Se heittää aina iltaisin iloloikkia ja hyppää sohvalle syliin kerjäämään silityksiä. Muutenkin se on vaan niin ihana kani, niin pirteä ja iloinen! ♥

Ja sitten Hessu. En oikeen tiedä, mitä sen tassulle pitäisi tehdä. Se on nimittäin taaaas (tai edelleen?) pidellyt sitä hiukan ilmassa... Viimeksi, kun se noin kuukausi sitten oli kipeä, haettiin kipulääkettä ja meni sillä pois. Oli kuurin jälkeen jonkun aikaa ihan normaali ja nyt taas toi tuli... :( No, se on ainakin varmaa, että pidän Hessun kanssa pitkän estehyppytauon ja en muutenkaan anna sen juosta ja riehua niin paljoa. Katsotaan sitten, oliko tää vaan joku venähdys vai pitääkö lähteä lääkäriin. Hessu on kuitenkin muuten ihan normaali iloinen itsensä, eikä tassussakaan mitään outoa tunnu tai näy, joten en usko, että olisi murtunut. Harmittaa silti, että aina meidän kanit onnistuu telomaan itsensä. :(



Syyslomalla ollaan muuten lähdössä Lontooseen, vielä pitäisi vaan keksiä kaneille hoitopaikat ennen sitä.
Tää oli tällänen vähän tylsempi postaus tällä kertaa. Haluiaisitteko muuten, että teen uusitun esteiden esittelypostauksen sitten kun saan vielä autoesteen maalattua? :)

5 kommenttia:

  1. Vähänkö söpö tuo eka kuva! :3 Ja tee vaan esteiden esittelypostaus :)

    VastaaPoista
  2. Hih kiitti :3 juu voin tehdä :)

    VastaaPoista
  3. Saara, käy katsomassa mun blogia! :D Ja ala lukijaksi! :) Hitaastimuttavarmastih.blogspot.com

    T: Eva :D

    VastaaPoista