keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Väripilkkuja sumun seassa

Ehkä me voitaisiin nyt tasan kahden kuukauden jälkeen taas käydä pompahtamassa täällä blogin puolella. Syysloma on puolessa välissä ja ulkona on niin nättiä! Mulla onkin läjä julkaisemattomia syyskuvia, joten tässä niitä nyt olisi. Samalla voisin päivitellä vähän meidän kuulumisia.Elokuussa alkoi hirveä luku-urakka bilsan kirjoituksiin, jotka olivat jo syyskuussa. Se aika oli siis tosi kiireistä, mutta työ palkitaan ja bilsa lähti E:nä, mitä en olisi uskonut vielä kesällä! Tunnetusti se voi kuitenkin muuttua vielä lähes miten vaan. Kirjoitusten jälkeen olen ehtinyt touhuilemaan taas enemmän kanien kanssa. Nyt lomalla ollaan harjoiteltu jonkun verran temppuja, mistä molemmat kanit ovat olleet hyvin innoissaan!Jummin ja Minnin poismenon jälkeen ei ole ollut jotenkin innostusta kirjoittaa tänne, koska tiedän koko ajan, että pitäisi tehdä se postaus, jossa kerron mitä nyt tarkalleen kävi. Ehkä mä vielä joskus jaksan palata niihin tunnelmiin, mutta en nyt stressaa siitä, vaan keskityn näihin otuksiin, jotka meillä tällä hetkellä pompottelee.

Minnin ja Jummin hauta ♥

Yksi hyvä uutinen on se, että Mellasta ja Hessusta on tullut kavereita! Molemmat ovat asuneet jo pidempään mun huoneessa vapaana ja tykkäävät kyllä toistensa seurasta enemmän kuin yksinolosta.

Tosin yksi ongelma on se, että Mella on nyt napannut pomon paikan tässä laumassa ja alistaa Hessua välillä melko rajusti. Tätä tapahtuu erityisesti, jos ihminen on vieressä ja Mel alkaa nähdä Hessun kilpailijana huomiota hakiessaan. Jummin ja Mellan välillä ei ollut tätä ongelmaa, koska Jummi oli niin vetreä nuori poitsu, ettei Mel edes yrittänyt alistaa sitä. Hessu on kuitenkin ottanut sellaisen tossukka-aseman eikä laita yhtään hanttiin, kun sitä pomotetaan. Joka tapauksessa pupuilla menee muuten tosi hyvin. Ne kyllä nuolevat toisiaan jatkuvasti, pompottavat yhdessä ympäriinsä ja makoilevat kylki kyljessä.

Päästän teidät nyt loppujenkin kuvien pariin. Hyvää syksyä kaikille pupusille ja omistajille! :)


 "Sanoiks sä just et mun pitäs alkaa liikkua enemmän?!"

"En kuuntele!"
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti