keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Kuulumisia ja kuvia

Nyt on koulu taas alkanut syysloman jälkeen, niin en ole ehtinyt kirjotella tänne mitään. Tänään oli enkun koe ja ylihuomenna on saksan... ens viikolla on myös kokeita. Mutta viikonloppu onkin sitten kiva, kun mulla on ratsastus lauantaina, mutta sunnuntaina estekisat! :) Siis ratsastuskisat. ;D

Mutta joo, nyt niitä pupukuulumisia.Olikohan se viime viikon keskiviikko vai perjantai, kun käytiin pikkusiskon kanssa hoitamassa sen kaverin pupua, kun ne oli reissussa. Se pupu on siis Minnin poikanen, Vilma. Annoimme Vilmalle ruuan ja pidimme sitä vähän vapaana. Se oli ihan innoissaan ruuasta, niin kuin aina. :D

Tässä pari kuvaa Vilmasta:

Sori laatu... Muta Vilma :3

Sitten yksi päivä Hessu pääsi ulos katsomaan lunta ekaa kertaa tänä vuonna. Se ei ollut moksiskaan lumesta. Se mutusteli normaaliin Hessutapaansa kuivuneita lehtiä maasta ja hyppeli ympäriinsä.




No niin... Kuvastakin jo näkee, että taaas meni ruokakuppi rikki! :D Kaneilla (luultavasti Hessulla) oli joku kohtaus häkissä (yritti varmaan saada herkkuja häkin päältä), ja sitten kuului vaan kilahdus, kun kuppi lensi maahan... Menin sitten katsomaan ja siellähän se oli, neljäs ruokakuppi palasina ympäriinsä. Nyt noi käyttää väliaikaisesti jotain perus jälkiruoka kippoa.

"Hessu sä oot kyl ihan tiellä, kun mun pitäs juoda! No mä otan susta sitten tukea, kun kerran et väisty!"


Vieläkään ei oo tullu yhtään postausehdotuksia siihen toivepostaukseen, eli saa ehdotella! :) Sori nyt nää kuvien laadut tänään, kun oli aika huonossa valossa otettuja. Mut moikka ja kiva, jos jaksoit lukea! (:

8 kommenttia:

  1. Aloin seura blogiasi,kivalta vaikuttaa:)videot on aina kivoja ja no en tiiä mitä oot jo tehny kun en oo pahemmin vielä kerenny lukea blogiasi!mut ihanat puput sulla:3ootko muute petsiessä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) oon petsiessä mut en nyt pysty linkkaan ku oon kännykällä mut mun nimi on siel bunny-fani :)

      Poista
  2. Kanttii laittaa se ruokakuppi maahan eikä tason päälle ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii kantsii, mut se oli siis siellä häkin katola ja tippu lattialle ;D

      Poista
  3. Ihana toi vika kuva himo söpöjä :)<3 taas ruokakuppi rikki :DDD!!!

    VastaaPoista