perjantai 28. maaliskuuta 2014

Ulkoilukuvia, kuulumisia ja hoitokoira

Moikka! Nyt on jäänyt postailu vähän vähemmälle, koska on ollut kaikkea muuta puuhaa, enkä ole jaksanut istua vaan koneella. Nyt tulee kuitenkin postaus täynnä monenmoisia kuulumisia, joten kannattaa selata alas asti, jos ei alun jutut kiinnosta!

Ensin Hessun tassun kuulumisiin. Pojan tassu on ollut nyt jo pitkään lähes normaali, sillä Hessu pomppii tassulla ihan normaalisti, ei nilkuta, eikä kyyhötä paikallaan tai ole muutenkaan epänormaali. En tiedä kuvittelinko vain, mutta pari päivää sitten, kun tunnustelin Hessun tassua sen ollessa pöydällä, tuntui, että tassu olisi hieman hennommin maassa kuin toinen. Mutta toivottavasti tassu on nyt kuitenkin jo parantunut, eikä tarvitse käydä lääkärissäkään.

Niin kun jo viime postauksessa sanoin, Minnillä on ihan hirveä karvanlähtö ja tytön selkä on aika tumman näköinen... Tässä kuva:

Nyt meillä on sunnuntaihin asti hoidossa Pepe- koira, joka on näkynyt joskus ennenkin blogissani. Kanit on siirretty käytävältä siskoni huoneeseen, ettei Pepe hulluunnu ja kanit (Hessu lähinnä...) järkyty. Laitan tähän nyt pari kuvaa Pepestäkin, vaikkei liity mitenkään kaniblogiini. Kuvat on tältä päivältä koulun jälkeen, kun oli ihana auringonpaiste ja vein Pepen lenkille.




Menin myös pari kertaa esteen yli Pepen kanssa :)

Sitten laitan vielä Hessun ulkoilukuvia tältä viikolta.




Koko pupua ei näy, mutta ehkä tää kuvastaa sitä Hessun iloa, kun pääsi pitkästä aikaa ulos! :D


Huomasitte varmaan Hessun uudet valjaat (?)  Tein ne sille yhtenä päivänä ja nyt on sitten Hessullakin Marimekko- valjaat. :) Noissa on nahkaa ja kangasta molempia.


P.S. Pääsiäisen aikaan meille saattaapi tulla pikkuinen pääsiäispupu ;) Siitä lisää myöhemmin! Moikka!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Ja ihana haukku teillä hoidossa:)
    onnittelut uudesta pupusta koska lisätietoa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) ja onhan se;) en tiedä vielä mutta viimeistään kolmen viikon päästä kun se muuttaa meille:)

      Poista