sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Kukas se tämä on?

Hihii, sain kuin sainkin pidettyä tämän salassa ainakin blogilta! En halunnut kertoa suunnitelmista vielä aijemmin, sillä kaikki oli vielä niin epävarmaa. Mutta meille on siis muuttanut pikkuinen uusi asukas!



Nyt varmaan mietitte, että olen saanut jonkun hetken mielijohteen hankkia uuden kanin, mutta todellisuudessa tätä on suunniteltu jo ainakin vuosi. Jossain vaiheessa aloin miettiä, että Mellallakin olisi kiva olla kamu, kun Minni ja Hessukin on niin iloisia kaksistaan. Sitten aloin tietysti miettimään, että mitä jos Mella melko luonteikkaana jänönä ei hyväksyisikään kaveria. En pysty kuitenkaan pitämään yhtään enempää yksineläjää, mutta toisaalta en halua myydä kania kiertolaiseksi eteenpäin.

Lopulta löysin mukavanoloisen kanin ja kyselin lisää. Kävi ilmi, että poika asuu jo ennestään toisen pojan kanssa ja jos ei millään natsaisikaan meidän Mellan kanssa, on se mahdollisuus palauttaa kasvattajalleen. Tämä oli tietysti tosi hyvä juttu ja kani kuulosti muutenkin mahtavalta, joten se meni sitten varaukseen!



Haluatte varmaan kuulla lisää tulokkaasta? Hän on siispä kohta vuoden vanha pienirexpoika, viralliselta nimeltään Jymy-Juntunen, tutummin vaan Jummi. Nimestä saatiin pieni väittelykin aikaan, kun mä ehdotin liian erikoisia nimiä ja muut perheenjäsenet mun mielestä liian tylsiä. No, joustin vähän ja valittiin nimi, joka sopi edes jotenkin kaikkien suuhun, joten Jummi hän nyt sitten on. :D Poitsu on Huvikummun kanilasta ja väriltään musta otter dalmatialainen. Pilkkuja ei tosin juurikaan löydy, muuta kuin yksi söpö musta täplä pepusta.



Haettiin Jummi siis eilen, ja eka ajatus siitä oli, että ompa se pieni! Koko poikue oli kuulemma pienirexeiksi tosi pieniä ja Jummikin painaa suunnilleen kilon, vaikka on jo ensi kuussa 1v. Hirveän suloinen poika kyllä on, sellainen poikasenoloinen edelleen. Eilen sitä jännitti aluksi kovasti, kun laskettiin boksi uuteen häkkiin ja meni pitkä tovi ennen kuin poika tuli boksista pois. Hetken päästä se kuitenkin jo kipitti innoissaan ympäri häkkiä ja touhuili koko ajan. Iloloikkiakin alkoi jo lentelemään, kun sai juosta vapaasti kompparihäkistään pois ja takaisin.



Tämä on kyllä tosi suloinen poika, olen jo nyt aivan rakastunut siihen! Sekä sisäisesti että ulkoisesti hirmu pehmeä tapaus. Tarkoituksena olisi siis saada Jummista Mellalle kaveri, mukava lemmikki ja ehkäpä estekanikin, jos sattuu tykkäämään hyppimisestä. Kerron myöhemmin poitsusta lisää, ettei tästä tule nyt ihan liian pitkä postaus!


17 kommenttia:

  1. Voi mikä pieni ihanuus <3 onnea uudesta tulokkaasta!

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti suunnitelma onnistuu, herttainen Jummi! <3

    VastaaPoista
  3. Upean näköinen ja mukavaa kun löysit sopivan neljännen puputtimen, mutta ei kai se vain oli tuplageeninen? kun tuo väri ja poikueen pieneys tietysty nosti karvat heti pystyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, toivottavasti ei! :o Poikueen emä on viittakuvio ja isä sheck, joten voiko tulla siitäkin?

      Poista
    2. Jos suo huolestuttaa megacolon, nii seuraa papanoita ja painoa. Kuvion perusteella on tuplageeninen ja sellaisia tuosta yhdistelmästä(Kk x Kk) pitäisi tulla se 25%(KK).

      Poista
    3. Ahaa joo etinkin vähän tietoa lisää ja alkoi kyllä pelottaa, sillä tuohan kuulostaa juurikin sellaiselta. :/ No täytyy nyt seurailla tosiaan. Tän siskokin on ihan saman värinen, en sitten tiiä voisko silläkin olla toi...

      Poista
    4. Voi että toivottavasti jummi on terve!o:

      Poista
    5. Voi että toivottavasti jummi on terve!o:

      Poista
    6. Jep, muuten on niin kiva poika :(

      Poista
  4. Oii! Aivan ihana! Toivottavasti kaikki onnistuu!

    Käythän katsomassa? c4c
    http://bunnyatmosphere.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Oii mikä söpöläinen:), itsekin ollaan hankkimassa puppeloinen

    VastaaPoista