perjantai 11. heinäkuuta 2014

Kuulumisia ja kuvia

Moikka! Nyt tulee ihan perus kuulumispostaus ja jonkun verran kuvia.
Tampereen estekisat lähestyy kovaa vauhtia, ne on jo sunnuntaina! Ilmoitin Mellan sittenkin molempiin helppoihin ja Hessun pelkkään suoraan. Saa nähdä, miten Mella jaksaa hyppiä lämpimällä ilmalla kaksi luokkaa. Eilen treenattiin kisoihin vikan kerran ja meni tosi hyvin. :) Mella ja Hessu hyppäsivät uudet enkkansa, vaikkei ne kovin korkeita olleetkaan. Eli molemmat hyppäs trippelin, joka oli korkeimmasta kohdasta 39cm. Hessu tykitti myös helpon suoran tyylisen radan kovaa ja puhtaasti, toivottavasti olisi kisoissa samalla tuulella!

Oon muuten huomannut Mellalla jo jonkun aikaa sitten aika ison ruven keskellä selkää. Se tuli luultavasti siitä, kun Hessu päätti änkeä leikkimökissä Mellan puolelle ja iskä sitten kertoi mulle, että siellä oli juostu peräkanaa... Menin heti kuultuani tästä tarkistamaan Mellan ja sillä oli jo silloin se rupi selässä, eli en tiedä, oliko se tullut jo aijemmin. No, onneksi se on jo rupi, eikä ole ollenkaan tulehtuneen näköinen.
Muuten Mellalle kuuluu hyvää. Se tykkää nykyään tosi paljon silittelystä. :) Se on niin ihana, kun laittaa silmät puoliumpeen ja narskuttelee hampaitaan, kun sitä silittää otsalta...♥

Minni oli tänään ekaa kertaa täysin vapaana ulkona! :) Se vaan pompotteli siinä pikkusen ja sitten halusi mökkiin Hessun luokse. Nappasin siitä muutaman aika huonon kuvan.








Tää postaus oli nyt tosi Hessuton :D Mutta seuraavassa kerron Hesestäkin :) Moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti