keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Kuvia ja mietteitä Hessusta♥

Otin tossa yhtenä päivänä Hessusta kuvia ulkona. Kerron kuvien lisäksi myös vähän tarkemmin Hessusta, kun musta vähän tuntuu, ettei kanieni luonteet tule blogissani kovin hyvin esille.

 Hessu on vaan niin suloinen pullaposkipoika. Ulkona Hessu on ihan mahdottoman ahne. Joskus tuntuu, että se voisi syödä koko pihan ruohot! Sen takia päädyin nostamaan sen pöydälle kuvattavaksi, kun eihän niistä kuvista tullut mitään, kun oli koko ajan pää maassa... :)
Ahneuden takia Hessu oppii temppuja tosi helposti. Heti, kun avaa jääkaapin oven, tietää kuka sieltä seuraavaksi ryntää kerjäämään ruokaa näyttämällä kaikki hienoimmat temppunsa. :'D


 Hessu on todella sosiaalinen kani. Jos istuu lattialle, tulee Hessu heti tutkimaan kuka sieltä tuli. Tunnistettuaan tutun ihmisen, se alkaa nuolla housuja perusteellisesti. Mutta heti, kun Hessu huomaa, että se ollaan ottamassa syliin, juoksee se nopeasti johonkin kauemmas. Hessu ei siis nauti sylipupun hommasta, vaikka kyllä sen loppujen lopuksi aika helposti syliin saa napattua.


 Hessu ei koskaan purisi ketään tahallaan, mutta osaa se joskus vähän ärhennelläkin. Minnille se on yleensä kiltti, mutta Minni pelkää sitä silti välillä liikaa. Ja siihenkös Hessulla menee hermot, kun Minni juoksee sitä karkuun täysin ilman syytä. Mutta jos ruuasta on kyse, saattaa Hessu yrittää varastaa Minniltä porkkananpalan, jota Minni ei ole vielä ehtinyt syödä ja silloin voi syntyä pieni takaa-ajo. Ahnehan tämä poika on, niin kun on varmaan jo tullut selväksi... :D


 Useimmiten Hessu on kuitenkin kiltti Minnille ja pesee sitä huolellisesti. Hessu ja Minni tykkäävät myös makoilla vierekkäin ja töpsötellä yhdessä ympäri taloa.♥ Nyt, kun Hessu on jouduttu Minnin korvan takia erottaa hetkeksi rouvastaan eri häkkiin, on siitä tullut hiukan tylsistyneempi. Minnin kanssa se ei odota häkin ovella pois pääsyä haikean näköisenä, vaan elää tyytyväisenä häkissään. Nyt kuitenkin se odottaa, että pääsee taas juoksemaan Minnin kanssa ympäri taloa. Onneksi luppakaksikko pääsee kuitenkin pian taas samaan häkkiin, sillä niillä on paljon kivempaa yhdessä, myös häkissä!


 Jos pitäisi jotain mainita, mitä Hessu vihaa, on se toiset uroskanit! Se suuttuu jo haistaessaan siskoni kaverin punteista toisen poikakanin hajuja ja saattaa jopa koittaa hyökkiä. Hessu haluaa olla ainoa uros koko talossa, ja niinhän se meillä onkin ja tulee aina olemaan.

 Kaiken kaikkiaan Hessu on hurmaavan ystävällinen ja reipas kani, jonka kanssa ei tule koskaan tylsää! :)



2 kommenttia: