lauantai 30. marraskuuta 2013

Joulukalenteri-info!

Moi! Huomenna starttaa joulukalenteri blogissani. Olen keksinyt vähän yli puolet luukuista, joten toivottavasti keksin joulukuun aikana lisää, ettei loput luukut jää tyhjiksi. Ja toinen asia on, että jos en ehdi tekemään luukkua esim. 5. päivä niin seuraava luukku on silti 6. eli vitosluukku jää välistä. Mutta toivottavasti ehdin postailla joka päivä!

Nyt saa vielä toivoa luukkuihin jotain, koska en ole saanut vieläkään yhtään ehdotuksia.  Koko joulukuun saa ehdotella luukkuja, vaikka joulukalenteri olisi jo vaikka puolessa välissä, koska ne ideat tulee sitten loppupuolen luukkuihin. :)

Aloin eka tekemään sellasta Joulukalenteri-otsikko juttua niinkun tää, mutta vaan Gimpillä ja siinä oli kuva kaneistakin, mutta sitten kone tietenkin jumittu... Tein sitten tälläsen nopeesti vaan Picmonkeyllä toisella koneella, niin tää ei oo nyt mikään erikoinen. Mutta tää tulee siis joka luukkuun "otsikoksi".


6 kommenttia:

  1. Tee myday video tai päivä tallilla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ideoista! My day saattaa tulla, mutta tota päivä tallilla en tee, koska se ei liity tänne kaniblogiin eikä varmaan kiinnosta ei-hevosihmislukijoitani:)

      Poista
  2. Tee huone postaus vaikka se ei kaneihin liity voihan siellä silti puput seikkailla

    VastaaPoista
  3. Tee huone postaus vaikka se ei kaneihin liity voihan siellä silti puput seikkailla

    VastaaPoista
  4. Kumpi kaneista tekee enemmän ilopomppuja minni vai hessu. kuinka usein teidän kanien häkki siivotaan??

    VastaaPoista