torstai 21. marraskuuta 2013

Kuulumiset

Moi! Kirjoitan nyt vähän kuulumisia ja kysyn heti alkuun yhen kysymyksen, toivottavasti joku vastaa! :) Otanko mahdollisesta huomisesta Hessun ja Minnin ulkoilutuksesta videota vai kuvia? Vai molempia? Kommentoikaa! :) Laitan niitä sitten blogiin.

Tänään siis satoi oikeen kunnolla lunta meillä ainakin! Huomenna puput pääsee tutkimaan sitä, kun ne ei vielä ensilumeen kerennyt, silloin kun se tuli ja meni.

Hessu on oppinut lähiaikoina uuden tempun........ antamaan tassua! :D Luin ohjeen tempun opettamisesta jonkun muun kaniblogista ja kyllä toi meidän herkkuhirmu vaan oppi! Sillä on kyllä yks pieni ongelma. Kun se välillä antaa molemmat tassut tai silleen raapasee ja se ei oo kovin mukavaa! Mutta usein se antaa kiltisti tassun, jos on siis nami palkkiona. Minni on osannut myös jo pitkään pyöriä pelkästä käskystä, kun ennen vaan Hessu osasi sen.

Tänään tuli myös mun huoneeseen vaatekaappi, joten kohta mun huone on valmis! Enää listat ja ikkunankarmit + tavarat pitää laittaa ja ostaa matto. Sitten teen ehkä huonepostauksen, ties vaikka se tulisi jostain joulukalenterin luukusta ;). Ainiin siitä puheen ollen, laittakaapas nyt niitä ehdotuksia joulukalenterin luukkuihin! Ihan mitä vaan voi ehdottaa! :)


Hah, joku vanha kuva :D
Moikka!

1 kommentti:

  1. Määki katoin sen videon.meidän puput ei vaa alkanu tassuiilla tekeen mitää vaa yritti väkisi hampailla.ei ollu iha meidän temppi:)

    VastaaPoista