torstai 29. toukokuuta 2014

Kysely ei toimi ja muuta infoa

Mun kone on ainakin jo jonkun aikaa näyttänyt, että tossa kyselyssä olisi 0 vastausta, vaikka alunperin siinä oli 4. Blogger varmaan jotenkin nollasi sen automaattisesti, en tiedä sitten miksi...

Joka tapauksessa laitan siihen nyt uuden samanlaisen, niin olisi tosi kiva, jos jaksaisitte vastata siihen uudestaan! :) Jos se nyt sitten toimisi.

Mun postaukset on ollut jonkun aikaa lähes aina ulkoilukuvia kaneista. Nytkin odottaisi kamerassa puputyttöjen voikukkakuvia viime viikonlopulta. Olen lähiaikoina laittanut niitä niin paljon, että haluaisin tehdä tähän väliin kuitenkin jonkun muun postauksen. Eli eikun äänestämään vaan, ja jos kysely ei toimi vieläkään, niin voi kommentilla ehdottaa. :)

Sitten mulla on vielä yksi infoasia. Lähden siis 2.6. eli heti kesäloman alussa rippileirille Ahvenanmaalle ja palaan kotiin 10.6. , joten en ehdi postailla silloin. Ajattelin kuitenkin ajastaa pari postausta sille aikavälille, ettei blogi jäisi taas täysin hiljaiseksi.

Mutta ei mulla sitten muuta ollutkaan eli tää oli vaan tällänen "pieni" info. Muistakaa ehdottaa postauksia joko äänestämällä tai jos se ei toimi niin kommentilla. Niitä voin sitten toteuttaa muutamankin! 

Hyvää kesän alkua kaikille! :)



4 kommenttia:

  1. Mullakaan ei toimi toi kysely juttu :/ Se näyttää että kaikissa on nolla vaikka siinä olisikin vastauksia :(

    VastaaPoista
  2. Omassa blogissani on postausten alla se valikko, johon saa halutessaan klikata jos tykkäsi postauksesta. Se nollaantuu vähän väliä itsestään. Bloggerilla tuntuu nyt olevan siis tällainen "nollausongelma". Aina jotain ongelmaa, hmph.. :)

    VastaaPoista