tiistai 20. toukokuuta 2014

Mella auringon alla ja esteilyvideo

Moi! Ohhoh, taas hujahti 6 päivää viime postauksesta! Viikonloppuna en ollut mitenkään erityisen paljon pupujen kanssa, kun oli kaikkea muuta. Viikonloppu meni ratsastuskisoissa ja -tunnilla sekä shoppaillen.
Sunnuntai-illalla kisojen jälkeen menin kuitenkin hypyttämään Minniä ja Hessua ulos. Minni hyppi normaaliin tapaansa vauhdikkaasti ja hätiköidysti, eikä sitä huvittanut ollenkaan hyppiä, joten ei hypytetty sitä kauaa. Hessu hyppi ihan ok:sti, mutta puomeja tipahteli monta kertaa. Siitä videotaalempana.

Mella on myös saanut ulkoilla ihanalla aurinkoisella ilmalla. Lopussa on siskoni ottamia kuvia Meltsistä yhtenä päivänä. 

Nyt ollaan otettu aita Mellan häkin ympäriltä ja vähän seurailtu, miten Minni ja Hessu tutustuvat Mellaan yhden verkon läpi. Välillä nuuhkivat toisiaan kiltisti ja pomppivat pois. Välillä taas huidotaan etukäpälillä ja yritetään näykkiä. Myös Mella on alkanut huitoa häkkinsä lähelle tulevia, vaikka onkin kovin kiinnostunut isommista pupuista. Tänään Minni ja Mella taas huitoivat toisiaan tossa siihen malliin, että piti laittaa toinen verkko Mellan häkin ympärille. Toivottavasti nuo nyt joskus ystävystyisivät edes verkon läpi!

P. S. Ja nyt kun olen postaillut niin huonosti, saatte äänestää, minkä postauksen tekisin. Se tapahtuu tuolta oikealta sivupalkista, jossa on kysely! :) Kommentilla saa myös aina ehdottaa postauksia. Voin toteuttaa niistä myös useamman.

Linkki videoon: https://www.youtube.com/watch?v=eTPAP14_Vsg&feature=youtu.be


Mimu ja Meltsu nuuhkii, Hesee ei kiinnosta :D

Mellan lepohetki :)

Pahoittelen kamalaa laatua! 





Huhhuh, tuli kuuma pomppiessa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti