keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Pörröiset ruohonleikkurit

Heipsan! Vihdoinkin tulin päivittelemään tänne jotain. Mulla on nyt siis ollut 6 koetta ja hirveesti luettavaa. Huomenna meillä on vielä enkun koe ja sitten saa vähän rentoutua! Eli nyt postailu palaa taas toivottavasti normaaliin tahtiin.

Meidän pihalle on alkanut kasvaa ihanan vihreä nurmikko ja puput ovat saaneet sitä vähän lyhennellä lähipäivinä. Varsinkaan Minni ja Hessu eivät meinaa nostaa päätänsä ylös maasta ulkoillessaan, kun ruoho on niin herkullista, puhumattakaan voikukanlehdistä! Ulkoilukuvia on tuolla alla.

Ollaan alettu myös suunnittelemaan, että meidän leikkimökistä tulisi kaneille pieni kesäkanila. Se on sellainen vähän isompi leikkimökki, muttei kumminkaan mikään jättimäinen. Sinne mahtuisi ihan mukavasti päätyihin kaksi aitausta ja väliin sitten muut tavarat. Katsotaan nyt miten se loppujen lopuksi onnistuu. Siitä lisää juttua myöhemmin. :)

Minni
 Pidimme Minniä tänään pihalla koko ajan vapaana, mutta naru roikkui varmuuden vuoksi sen perässä.  Minni on niin suloinen ilmestys ulkona, kun se on sellainen pallo joka pompottelee ympäri pihaa. :)♥


Pullukka :'D


Hessu
Hessu söi tänään ulkona kaikista eniten! Kuvat eivät tahtoneet oikein senkään takia onnistua, kun koko ajan oli pää maassa. :D


Mella
Mellasta oli tänään myös aika vaikeeta ottaa kuvaa, kun tyttö juoksi koko ajan johonkin. Välillä se myös söi hieman ruohoa. No, pääsasia, että sillä oli hauskaa! :)




Sitten vielä kuvia joltain päivältä, kun vein Mellan trampalle. Tyttö oli hiukan ihmeissään ja hyppikin mun syliin turvaan välillä. Mutta kyllä se trampallakin pompotteli aika paljon.



Oravapupu♥


Hui, se näyttää tässä tosi isolta! :D Mutta on se oikeestikin kasvanut aika paljon! :)
Ei mulla muuta sitten tällä kertaa. Laittakaa toki kommenttia. :) Moikka!

2 kommenttia:

  1. Sulin tolle Minnin pullukka kuvalle, se on niin söpö! :3 Ja ihana Mella, meilläkin monesti kun kuvaan Pippiniä niin puolet kuvista on jotain tärähtänyttä etäisesti kania muistuttavaa.. =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos! :) Hahah, sisarukset taitaa olla yhtä vauhdikkaita! ;D

      Poista