perjantai 20. kesäkuuta 2014

Hyvää juhannusta! :)

Veimme äsken siskon kanssa vuorotellen kaikki kanit ulos juhannuksen kunniaksi. Tytöt hyppivät myös paria estettä. Nyt kerron kaikista yksi kerrallaan ja laitan kuvia.

Hessu

Hessu oli ulkona vähän ihmeissään, en sitten tiedä minkä takia. Yhdessä kohtaa, kun pidettiin poikaa vapaana, se säikähti jotain ihan kamalasti ja lähti juoksemaan ihan täysillä. En ole koskaan nähnyt sen juoksevan niin kovaa. Kun Hessu juoksi äitini ohi, sekin kattoi, että mikä musta siitä vilahti :D... Pian kuitenkin Hessu pysähtyi ja otimme sen kiinni. Voi poikaa, tää on käynyt kerran aijemminkin, mutta silloin Hese ei pinkonut läheskään yhtä kovaa...






Siinä se poika lähti pinkomaan... :D

 Mella
Seuraavaksi Meltsi pääsi pihalle pomppimaan. Tyttö pompotteli ympäriinsä ja mutusteli ruohoa. Sitten päätettiin laittaa Mellalle pari pikku estettä ja kokeilla miten se hyppii tänään. Mella hyppäsi jo paljon paremmin kuin ennen, eikä enää ollut niin jännittynyt. Hieno tyttö! :) Ja ainiin, Mellakin asuu nyt leikkimökissä, omalla puolellaan, koska yhteiselosta ei oikein tule mitään. Saa se kuitenkin verkon läpi nuuhkia Minniä ja Hessua. :)

 








Tää oli pakko laittaa :D

Minni
Minni oli aika vähän aikaa pihalla, koska alkoi sataa. Sekin hyppi muutaman kerran noi kaksi estettä ja meni ihan hyvin. Sen syliin otto on vaan välillä ulkona aikas haastavaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti