perjantai 27. kesäkuuta 2014

Meidän suosikit

Tänään päätinkin tehdä vähän erikoisemman postauksen. Eli kerron mun ja kanien suosikkijuttuja! Suurin osa on kanien tavaroita ja muita juttuja sekä kaniaiheisia tavaroita. Kerron aina ensin miksi se kuuluu suosikkeihimme ja laitan alle kuvan. Nää ei oo missään paremmuusjärjestyksessä.

Hedelmärikkasetti ja -fleece
Ostettiin tää ihanan värikäs rikkasetti Tigeristä kolmella eurolla tässä kesällä. Musta tää on niin kivan näkönen, että tekee oikeen mieli siivota kanilaa! :) Sen alla oleva ihanan pehmonen fleece on samaa sarjaa ja makso 5€. Mella tykkää makoilla sen päällä.

Luonnon ruoka kaneille
Näin kesällä on kiva, kun ulkoa saa ilmasta tuoreruokaa kaneille ja vieläpä läheltä!

Pahviset virikkeet
Yks meidän suosikki on pahvista ja erilaisista rullista tehdyt virikkeet. Ne on ilmasia ja ei haittaa, jos kanit tuhoaa ne nopeesti, kun voi tehdä uusia.

Lapavaljaat
Lapavaljaat on musta parhaita valjaita, koska ne kohdistaa paineen kanin lavoille eikä kaulaan. Niitä saa myös kivan värisinä ja kuosisina, ainakin netistä tilaamalla ja mä oon tehny niitä paljon itekkin. (Kuvassa kaikki muut ovat tekemiäni paitsi vasemmalta ekat ja kolmannet.)

Pahvimökit
Ne on ilmasia (ainakin, jos tulee jonkun tavaran mukava) ja niitä saa muokata miten haluaa. Meidän kanit rakastaa myös jyrsiä niitä ja oleskella niiden päällä sekä sisällä.

Ikkunan edessä oleva taso
Meidän kesäkanilassa on molemmilla puolilla tollaset ikkunalaudat, joilla puput rakastaa oleskella! Varsinkin Minni ja Hessu lepäävät siinä suuren osan päivistään ja öistään.

Puupelletti
Ennen meillä oli aina pelkkää purua, mutta se pöllyytti hirveesti eikä imenyt hajuakaan kunnolla. Nykyään pupuilla (paitsi Mellalla, joka ei tajua käydä kovien puupellettien päällä) on puupellettiä vessassa ja se imee hajua paljon paremmin eikä pöllyytä ollenkaan.

 Sanomalehtipuomit
Niitä voi tehdä, vaikkei olisi melkein mitään tarvikkeita ja ne on siis tosi halpoja, kun ne tehdään vaan sanomalehdestä ja teipistä. Ne voi myös maalata kivan näköisiksi.

Pienet pupuesineet
Meidän kesäkanilassa on kaikenlaisia pieniä pupuesineitä ja ne tuo musta söpön lisän sinne. Esimerkiks nää söpöt muistilapunpidikkeet.

Oksat
Kaikenlaiset kepit ja oksat on meidän pupujen ehdottomia suosikkileluja. Niitä voi järsiä niin paljon kun haluaa ja niitä saa vaan luonnosta hakemalla.

Mitä piditte tästä postauksesta? Onko teillä mitään samaa suosikkia?

8 kommenttia:

  1. Tykkään hurjasti tuosta teidän kanilasta, se on niin kertakaikkisen sievä! :)
    Ikkunan edessä oleva taso vaikuttaa olevan hyvinkin mieluinen pupuille, eikä ihme!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista! :) Joo, se on kyllä niiden lempparipaikka. :)

      Poista
  2. Tuo harja jutska on kyllä ihanan värinen. :D Tässä mun blogi jos haluut käydä kurkkaamassa http://onnenpapanat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Voisikko toteuttaa kysymyspostaukse taas?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin, oon miettinytkin tota niin teen sen jossain vaiheessa :)

      Poista
  4. Koska tulee uusia postauksia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään tulee luultavasti, pahoittelen taukoa! Mulla on ollut koeviikko, joten en oo oikein voinut keskittyä blogiin. :(

      Poista