tiistai 24. kesäkuuta 2014

Kaikenlaisia kuulumisia

Moikka! Tänään kirjoittelen vaan kuulumisia ja laitan kuvia vähän sekaan.
Uudistin muuten vähän tota kanit- sivua, käykää toki kurkkaamassa :)
Mulla oli sunnuntaina rippijuhlat. Otettiin musta kuvia kanien kanssa ja ilman, joten joudutte nyt katselemaan mun naamaa. Kuvat ei onnistuneet mitenkään erityisen hyvin, mutta laitan tähän silti pari niistä.

Sitten pupujen kuulumisiin.

Mella on nyt siis muuttanut myös leikkimökkiin, omalle puolelleen. Tyttö on ollut öisin vähän viluinen, kun se on tottunut nyt meillä lämpimään sisäilmaan. Laitettiin sille lampaantalja ja paljon vilttejä, joilla se saa lämmitellä ja pahvilaatiokko, jonka sisällä on peitto. Nyt se on onneksi jo tottunut ulkoilmaan ja ilmakin alkaa taas lämmetä (?).
Mellalle kuuluu oikein hyvää muuten ja tyttö on kyllä niin ihana nuorukainen jo! Minkäänlaisia murkkuilun merkkejä ei ole ainakaan vielä ilmennyt. Usein, kun menen leikkimökkiin, Mella on heti mua vastassa. Se tykkää nykyään myös nuuhkia Hessua ja Minniä verkon läpi ja ne ei enää yritä yhtään näykkiä pientä Meltsua! :) Taino oikeastaan tyttö ei ole enää kovin pienikään, sillä punnittiin yks päivä kaikki kanit (Wii fit plus- pelin avulla.. :D) ja ainakin sen mukaan se painaa 1,8kg. Enemmän kuin Minni! :D

Tässä Mellan alue leikkimökissä, joka näkyikin jo haasteessa (viime postaus). Kuvaan ei kylläkään mahtunut kokonaan vasemmalla oleva ikkunalauta ja sen takana oleva heinäpaikka.

Mella vesimeloni- fleecen sisällä♥
 Minnille kuuluu ihan hyvää. Paitsi kun tulin riparilta, ihmettelin kyllä, kun tyttö näytti laihtuneen jonkin verran ja leukapussi oli toiselta puolelta pienentynyt aika paljonkin. En sitten tiedä minkä takia, kun ei sitä mitenkään laihdutettukaan ole ja se syö ihan normaalisti. Katsoin suuhunkin, eikä mitään outoa ilmennyt. Minni näyttää ulkopuolelta aikas pullukalta kanilta, mutta kun sitä tunnustelee, niin luut tuntuu oikeesti aika selvästi :/ Mutta se on kyllä aina ollut vähän niin. Sitten kun punnittiin kanit, niin Minni ei ollut onneksi painoltaan laihtunut yhtään. Eli ei tässä ole mitään syytä huoleen.
Leikkimökissä Minnin ehdotonta lempipuuhaa on makoilla ikkunalaudalla Hessun vieressä, kun Hessu pesee sen otsaa ja korvia. :3 Siinä se köllii miehensä kanssa pitkään ja jonkun ajan päästä pompottelee heinäkasan keskelle mutustelemaan heinää. :)

Hessulle kuuluu aika normaalia. Poika tykkää nykyään nuuhkia Mellaa verkon läpi ja ei tee sille enää mitään, niinkun jo sanoinkin. :)
Yksi päivä, kun siskoni leikkasi Hessun kynsiä ja mä pidin sitä sylissä, Hessu alkoi yhtäkkiä rimpuilla ja siskoni osui kynsisaksilla liian syvälle, verisuoneen. Verta tuli ihan hirveesti, tai ainakin siltä tuntu, mutta lopulta sain tyrehdytettyä sen tulon. Kyllä poika sai aika kauan istuskella mun sylissä. Tää taas todisti, kuinka kiltti ja rauhallinen se on, kun se jaksoi istua ihan paikallaan mun sylissä n. 15-25 min. (En yhtään tiedä kauanko, kun ei ollut kelloa...) Hessu on kyllä niin ihana herrasmies, en voi muta sanoa! :)

Minnin ja Hessun puoli leikkimökistä näyttää tältä. Se on lähes saman kokoinen kuin Mellan puoli ja siellä on melkein samat jututkin paitsi ei tunnelia eikä hyllyä. 

Sitten vielä sekalaisia kuvia lähiajoilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti