maanantai 10. marraskuuta 2014

Lemmikkimessut 2014!



Eilen pitkä odotus palkittiin ja lähdimme 7 aikaan ajamaan kohti Helsinkin lemmikkimessuja! Oli kyllä tosi kiva päivä ja aika meni paljon nopeemmin kuin olisin kuvitellut. Aamulla messariin tuli sähkökatkos, joten messujen aukeamin venyi melkein tunnilla. Sähköjen palattua alotettiin kuitenkin nopeasti ja Mella hyppi jo luokassaan neljäntenä.
Innokas kurkkija
Onneksi Mellaa ei jännittänyt ihmeemmin messarin hälinä ja äänet. Verkassa se hyppi vähän varovaisemmin kun ulkokisoissa, mutta hyppi kuitenkin hyvin.
Ekan kierroksen Mella hyppi puhtaasti ja olin siihen tosi tyytyväinen! Se sai siis toisen klassauksen mutkaltakin ja nyt tarvitsee vielä yhdet klassaukset molemmista helpoista, että pääsisi vihdoin keskivaikeisiin.
Arvosteluluokka oli C ja Mella pääsi toiselle kierrokselle. Silloin Mellaa ei huvittanutkaan niin paljon hyppiä, ehkä sillä hetkellä suuremman yleisön takia, ja itsekin säädin jotain. Tokalta kierrokselta tuli 2 virhettä, mutta sillä ei ole mitään väliä, kun eka mentiin jo puhtaasti. :)
Päivän lopuksi jaettiin palkinnot ja en odottanut oikeestaan Mellan sijoittuvan, koska monilla oli nopeempia puhtaita ratoja, mutta Mella sijoittui kuudenneksi! Saatiin kiva vihreä ruusuke sitten kotiinvietäväksi ja oon taas tosi tyytyväinen mun pikku tyttöön. :)

Hyppykuvia lisätty, kiitos niistä Karkki :)



Materiaalia mulla on tosi vähän tällä kertaa, pahoittelut siitä. :( Ekaa eli parempaa kierrosta ei tullut edes videolle. Mutta tässä on nyt video huonommalta kierrokselta, että olisi hypyistä edes jotain materiaalia.
Mutta jos jollain sattuisi olemaan kuv(i)a Mellasta, niin niitä olisi tosi kiva saada! :) 

 


Messuilla oli myös paljon muuta nähtävää kuin estekanit ja kiertelin myösjonkun verran. Oli kiva katsella kaikkia ihania näyttelykaneja ja muita eläimiä! Myyntikojuihin olin oikeastaan kanien osalta hiukan pettynyt, sillä en löytänyt paljoa mitään. Yksi lelu tarttui kaneille mukaan, mutta muuta kivaa en bongannut. Kiersin myös muut alakerrassa olevat messut aika nopeesti läpi, mutten löytänyt sieltäkään mitään poppareita lukuunottamatta.

 Lopuksi oli vapaata hypytystä ja hypyttelin Mellaa vähän keskivaikealla mutkalla. Mella hyppi hyvin ja muistaakseni ei pudottanut yhtäkään estettä, mutta ihan kaikkia esteitä me ei menty.
Tällänen tosi upee kuva laadultaan ja ajoituskin on kohdallaan!... eiku?
 Näin meni siis meidän ekat sisäkisat ja musta Mella meni tosi hyvin sisäkisoiksi! :) Ei jää kyllä viimeisiksi, ja ehkä seuraaviin uskallan ottaa Hessunkin yrittämään. Seuraavia kisoja odotellessa!

10 kommenttia: