keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Pupujen arkea

Viimeaikoina olen postaillut pelkästään Mellasta ja esteilystä, joten tässä postauksessa on juttua Minnistä ja Hessustakin. :)
Meille ei kuulu oikeestaan mitään erikoista. Pupuille kuuluu hyvää. Yksi tyhmä juttu on kuitenkin lähiaikoina ollut nimittäin huono sää kanien ulkoilutukseen. Koko ajan ulkona sataa tai on märkää. :(


Nyt, kun puput on olleet sisällä, on ollut aikaa opetella uusia temppuja. Hessu on oppinut tulemaan luokse nimestään ja Mellakin on oppinut jo jonkun aikaa sitten pyörähtämään ja antamaan tassua käskystä. Nyt yritän opettaa Mellaa seisomaan takajaloillaan pelkästä käskystä, mutta se on vielä vähän vaiheessa.
Ajattelin tehdä sitten joulukalenteriin videon kaikista kanien tempuista.


Joulukalenterista puheen ollen, olisiko teillä jotain ideoita luukkuihin? Toivon, että ehdin tekemään kaikki luukut, koska joulukuussa on myös jonkun verran kokeita ja muutakin tekemistä. Mutta jonain päivinä voi sitten sen takia tulla vähän pienempi postaus, vaikka vaan kuva tai jotain. Olen keksinyt aika paljon kaikkia isompia postauksia, kuva- ja videopostauksia, joten jotain pienempää saa ehdottaa, jos tulee mieleen! :) Esim. joku missä pitää kirjoittaa enemmän tai laittaa jo otettuja kuvia. Mutta saa ehdotella myös isompia postauksia, jos vain keksii. :)



Tänään hypyteltiin vähän Minniä ja Hessua. Meille on tullut nyt tavaksi, että hypytetään pupuja n. kerran viikossa, joskus harvemmin. Mellalla pidän kuitenkin nyt vähän pidemmän välin, kun se oli kisoissa sunnuntaina ja muutenkin on hyppinyt nyt aika paljon, ettei into hyppimiseen menisi. Mutta tässä siis muutama kuva tän päivän hypyistä.
Mites ne jalat nyt menikään? xD



Hessu hyppi hyvin tollasta vähän pidempääkin estettä (2 ekaa kuvaa), vaikka sillä on kyllä aika omalaatuinen hyppytyyli. ;D Minnistä ei tullut yhtään hyvää hyppykuvaa, niin siksi laitoin ton.

Muuta kerrottavaa mulla ei ole, mutta tässä vielä kuvia :).





Ei mulla sitten muuta kun, että muistakaa kertoa, jos tuli jotain ideoita joulukalenteriin! :) Moikka!

10 kommenttia:

  1. Voi että miten söpö Minni on noissa sen kuvissa <3

    VastaaPoista
  2. Hessu on kyllä niin jotenkin persoonallinen kluppa! :3 Tykkään kovasti sen ulkonäöstä!

    En muista ootko tälläsiö tehnyt mutta kiinnostas joulukalenterissa esim. Kuinka päädyit esteristeytykseen? Kanien nuoruudesta kuvia ja jokin tarina. Hauskoja faktoja(kanien käyttäytymisestä tavoista yms)? Tossa nyt vaan ihan muutama. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hessu kiittää paljon! :) Ja kiitti ihan himona noista ideoista, tosi hyviä!! :) varmasti teen ainakin jonkun noista :)

      Poista
    2. Mustaki olisi kiva kuulla vähä mielipide kirjotusta esim vaikka siitä miks just esteristeytys:)! Ja jtn tosi vanhoja kuvia pupuista! Ja myös miten puput päätyi teille
      Ihania kuvia taas:)

      Poista
  3. Toi on niin ihana kuva, missä Mella nukkuu tossa vaaleen punasessa kopissa! Uuden Lukijan saat minusta! Minun luppieni touhuja voit seurailla täällä, liitythän lukijaksi? www.luppaunelmia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ja tervetuloa lukijoihini!! :) käyn katsomassa!

      Poista