keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Häkkien esittelyvideo+ muuta asiaa

Moikka! Viime postauksesta onkin kulunut jo 4 päivää, mutta nyt toimii onneksi netti! Kuvasin eilen uuden häkkienesittelyvideon, kun viime videosta on tullut jo vähän muutoksia. Niin kuin videolla sanonkin, niin kertokaa, haluatteko jatkossakin näitä häkkienesittelyitä! :)


Jos luulin, että Mellan tempaukset loppuivat hetkeksi johtojen katkomiseen, niin olin väärässä... x) Tänään Mel oli päättänyt pompata koulupäiväni aikana häkistä pois ja oli ollut täällä valvomatta vapaana. Ei siinä muuten mitään olisi, mutta Mella oli päättänyt, ettei sen ruokinta riitä ja siirtynyt itsepalveluun. Se oli kaatanut pellettilaatikon ja luultavasti myös syönyt ruokaa paljon. Se ei ole edes ruokaa, jota Mellalle annetaan. Toivottavasti ei nyt ole ihan maha sekaisin, mutta ainakin se vaikuttaa ihan normaalilta.


Tänään oli oikein kiva sää, joten hypyttelin Mellaa ja Hessua. Siitä tulee video joku päivä.

Sitten vielä pieni tiedotusasia. Eli muutin Youtube- kanavani nimen ja sekin on nyt Pitkäkorvaista Elämää. (Ennen TheBunnyPony) Tämä sen takia, etten pitänyt vanhasta nimestä ja kanavallani ei ole enää lähes ollenkaan heppavideoita. Jos vain haluatte, niin käykää toki tilaamassa kanava, ellette sitä ole aijemmin tehneet! :)

8 kommenttia:

  1. Tosi kiva video ja siistit häkit pupuilla, tee ihmeessä näitä jatkossakin! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva video! Mistä toi koirampeti on:) t.veera

    VastaaPoista
  3. Äää mä oon niin pitkään halunnu tollasta piikkipalloa! mistä oot ostanu sen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Petkingdomista, mikä on vaan tossa meidän lähellä, mutta noita palloja on varmaan muuallakin. :)

      Poista
  4. Kivat ja kotoisat häkit kaneilla! Taitavat todellakin tykätä uudesta kerroksesta! :')

    VastaaPoista