keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Esteilyä kotona

Viikonloppuna ei siis päästykään (taaskaan) kisoihin, joten päätimme Siljan kanssa hypytellä kaneja kotosalla ja napsia samalla kuvia. Tehtiin oikein kunnon 9 esteen mutkarata takapihalle, jossa oli paljon mutkia ja käännöksiä. Kaikki puput hyppivät sitä sitten omalla tasollaan. Tarkoituksena oli saada pupuja etenemään vähän paremmin mutkaradallakin, mutta eteneminen oli silti kaikilla melko huonoa. Hyviä hyppyjä kyllä tuli kaikilta.

Minni
Pikkupallero pomppi tietysti helpon kokoista rataa, joka sujui Siljan ohjauksella oikein hyvin! Minni oli niin suloinen, kun se köpötti radalla ja hyppi lähes pelkästään ylöspäin esteillä. Vesieste oli varsinkin mieluinen Minnille ja ylittyi aina upeasti.






 Hessu 
Poitsu hyppi helpon-vaikean kokoisia esteitä ja hyvin hyppikin! Eteneminen oli silläkin vähän hidasta osittain myös sen takia, että alla oli ihanaa ruohoa, jota olisi ollut kiva jäädä mutustelemaan. Esteet ylittyivät kuitenkin hienosti ja hassuilla loikilla.


"Superpallo mä oooon!"




:'D


 Mella
Mella harjoitteli n. eliitin kokoista rataa. Niin kuin Hessullakin, esteet ylittyivät upeasti, mutta vauhtia olisi voinut olla enemmänkin. W-esteen etupuomista muodostui pieni ongelma, sillä se tipahti joka kerta! Mentiin sitten muutama kerta ainoastaan sitä estettä, ja kun puomi alkoi vihdoin pysyä paikoillaan, lopetettiin sen hyppely siihen. Muuten sujui tosi kivasti, ja Mel ojenteli taas nätisti takajalkojaan! :)



Joo, kauhee pissapylly sillä...



Lepotauko :3






Silja sai myös hypyttää (varmaankin ekaa kertaa kunnolla) Hessua ja Mellaa. Pohdittiin, että meidän kaikki kanit on tosi erilaisia hypyttää. Minni sellainen kevyt ja helppo, kun taas Hessu on tosi poukkoileva ja sen kanssa pitää olla koko ajan hereillä. Mella taas oli ainakin Siljan mielestä aika "vahva" ja vikkelä. Mulle Mella on se kaikista tutuin ja helpoin hypytettävä, Siljalle kuulemma Minni.

"Mennäänkö tonne, jooko, eiku minne, tänne, mennään jo!"

Nyt ei varmaan hypitä pariin viikkoon, ellei jotain sopivia kisoja vielä sattuisi tulemaan. Nyt ollaan harjoteltu vähän temppuja ja ajattelin kokeilla pitkästä aikaa myös agilityä luppien kanssa joku päivä!

6 kommenttia: