perjantai 4. syyskuuta 2015

Palojoki 30.8.

 Pssst, nyt on viimeiset hetket ehdottaa toivekuvia, sillä pian teen postauksen!
Koitan kirjoittaa tämän postaksen melko tiivistetysti, sillä näitä kisapostauksia on nyt aika paljon kaniblogeissa. Sunnuntaina suuntasimme Palojoelle estekisoihin. Mella pääsi koittamaan viimeistä klassaustaan vaikealta suoralta ja Hessu hyppimään kv suoraa. Kisapäivä oli kiva, niin kuin lähes aina, vaikka päivä venähtikin melko pitkäksi.

Helpon ja kv suoran ajan kuvasin muita kaneja ja katsoin tietysti Hessun suorituksen Elsan ohjaamana.


Hessu
Hessun ekalla kierroksella satoi ja poika ei siitä tykännyt. Radalta tuli alas kolmonen, A-este ja tuplakryssä. Toinen kierros meni jo paremmin, mutta harmillisesti radan ensimmäinen yhdistelmäeste tippui ja jälleen tuplakryssä eli 2 virhettä. Mutta ei se mitään, ei Hessulle ne klassauket niin tärkeitä ole!Mella
Mellalla (taino mulla) oli siis jännät paikat, koska sillä oli mahdollisuus klassautua eliitti suoralle! Eka kierros alkoi hiiitaasti Mellan normaaliin vauhtiin nähden ja jatkui loppuun asti lähes samaa tahtia. Mella hyppäsi monta estettä paikoiltaan. Silti ainoastaan viimeinen este, eli tuplakryssä, tippui ja Mel nappasi siispä vikan klassauksensa! Toinen kierros meni jo reippaammin, sekä puhtaasti! Lopussa Mel päätti juosta maaliesteen ohi, enkä ollut siihen varautunut, ja nyppäsin vaingossa pientä hihnasta. Maaliin selvittiin kuitenkin ja tällä radalla Mella sai jälleen luokkansa voiton! :)
Mellan hyppykuvat ©Vera L.
Nyt viikonloppuna en mene kanikisoihin, vaan pitkästä aikaa ratsaskoulumme estekisoihin. Oonkin oottanut niitä jo kauan! :D Seuraavat kisat pupujen kanssa on varmaan sitten ensi viikolla Puotinharjussa, jossa Mel pääsee koittamaan ensimmäistä eliittiään. 

2 kommenttia: