maanantai 14. huhtikuuta 2014

Esteilyvideo ja kuulumisia

Moikka! Minnille ja Hessulle kuuluu aikas normaalia. Minnillä on vaan ollut lähiaikoina joku pakko alkaa alistaa Hessua illalla häkissä... ja välillä taas juostaan Hessua karkuun. Mutta ei kai sille voi mitään. Tänään laitan videon kanien tämän päiväisistä estehyppelöistä, mutta niistä lisää alempana.

Ennen videota tulee muutama kuva lähiajoilta.
 Askartelin tälläisiä pääsiäispupuja mun oveen yhtenä päivänä, kun oli tylsää. :D

Puput ovat lähiaikoina syöneet paljon omenapuunoksien kuorta, kun saatiin oksia naapurilta. Kyllä maistuu Minnille ja Hessulle!



Minni ulkoilemassa ;)

Hessun tassun tervehdyttyä poika on hyppinyt esteitä kaksi kertaa. Kerran hypytettiin ulkona paria ihan pikkuista estettä ja tänään mentiin pientä rataa sisällä. Mä hypytin Hessua ja siskoni Minniä. Mentiin ilman valjaita, joten älkää ihmetelkö tota mun säheltämistä, kun yritän ohjata Hessua käsillä... :D Puput hyppi ihan hyvin, mutta jos (etenkin Hessun) eteen tuli vähänkin korkeampi pystyeste, tyydyttiin sen läpi menoon. Ja niin kuin videolta näkee, Hessu ei myöskään pitänyt pienestä n. 10cm aloitusesteestä ollenkaan. Joka kerta rima piti pudottaa tahallaan. :D Minni taas hyppi ihan hyvin, mutta pudotti jotain esteitä. Minnillä on niin lyhyt kroppa, että se ei oikein pääse korkeampia esteitä. Mutta ei se mitään, Minni silti yrittää aina kovasti! :)

Laittakaa laatu mutterista HD:lle, jos haluatte nähdä tarkempana! :)


Kommentoikaa toki! :) Moikka! 

4 kommenttia:

  1. Vau miten ihana hihna Minnillä! :O Ja kauniita nuo askartelemasi pääsiäispuput :)

    VastaaPoista
  2. Tosi ihana tää sun blogis! Ei ollu todellakaan virhe liittyy lukijaks aina kun tulee postaus riennän lukemaan sen!:D Teijä kanit on super ihania ja taitavia!:)<3
    Mun blogini löytyy:
    Mylifewithjetsaana.blogspot.fi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Nea ihanasta kommentista! :) Onhan nuo ;)♥

      Poista