perjantai 18. huhtikuuta 2014

Uusi pupu! :)

Saanko esitellä...

 Lavella's Electroheart "Mella"!


Nyt meille on vihdoin saapunut kolmas pupu, ja ihana sellainen! :) Eli esteristeytystyttö Mella saapui meille eilen. Ensin yllätyin, kuinka pieni se onkaan, kun kuvissa näyttää aina paljon isommalta! Hakureissulla Mella köllötteli kuljetusboksissaan ja tietysti sitä vähän jännitti, kun joutui yhtäkkiä eroon mammastaan ja sisaruksistaan. :( Mutta Mella oli kotiin tullessaan yllättävän rohkea ja utelias ja tutki koko häkin läpikotaisin. Sen jälkeen tyttö alkoi mutustelemaan heinää ja pesemään itseään. Papanat ja pissatkin osui heti hienosti vessalaatikkoon! Mella vaikuttaa oikein kiltiltä, reippaalta ja uteliaalta puputöltä. Se myös nuoli ekana iltana jo kaikkien käsiä ja tänään vielä enemmän. ♥ Lisää Mellasta voit lukea sen omalta sivulta.





Napattiin tänään pari pääsiäiskuvaa kaikista pupuista. Julkaisen Minnin ja Hessun kuvat myös pian! :)




Mella asustaa nyt tällaisessa aitauksessa keittiössämme. Meidän piti vähän paikata noita alimpia pinnojen välejä kirjoilla ja muilla, kun pieni sintti olisi muuten mahtunut niistä läpi! :D


Mella ei saa nyt vielä pitkään aikaan tavata Minniä ja Hessua edes verkon läpi, kun siinä on aina se riskejä, kun on vielä niin pieni.
Voisin tehdä Mellan tulosta jonkunlaisen videon, jos on kiinnostusta? :)

4 kommenttia:

  1. aivan ihastuttava neitokainen:)!!
    Tee ihmeessä video ne on aina mukaa katsottavaa..:)

    VastaaPoista
  2. Oih kuin suloinen:3 onnea vielä uudesta asukista:)<33

    VastaaPoista