torstai 12. joulukuuta 2013

12. Luukku: Valjaiden ja hihnojen esittely

Nyt ollaan jo puolessa välissä joulukalenteria! Jee, enää ens viikko koulua ja sitten lomalle! :)

Kysymyspostaukseen saa laittaa kysymyksiä vielä 2 päivää. 

Tänään esittelen Minnin ja Hessun valjaita ja hihnoja. Oon esitellyt niitä jo aiemminkin tavarapostauksen yhteydessä, mutta oon tehnyt sen jälkeen vähän uusia ja jotain ei ole enää, mitä sillon oli. En muista (ostettujen) hintoja, joten en laita niitä. Tässä on Minnin uusimmat valjaat. Mä tein ne itse ja niistä tuli muuten ihan hyvät, mutta tosi paksut ja noi remmitkin on aika leveitä. Nää on n. S-kokoa.


Nää on Minnin eniten käytössä olevat valjaat. Tein ne Marimekon kankaasta ja laitoin tollasia pikkusia strasseja niihin. Nää on myös ihan hyvät valjaat.  Koko: S/M

Tässä on Minnin ekat lapavaljaat. Nää me tilattiin Rabb-it.se: lta. Muuten noi on tosi kivat ja söpöt, mutta ne on Minnille aika pienet. Siksi niitä ei enää Minnillä kauheasti käytetä.  Koko on S.


Nää on mun ekat itse tekemät valjaat. Ne on tollaset nahkavaljaat. Ne on ollut Minnillä muutamia kertoja, mutta ne on myös aika pienet ja noi kuvassa "ylimpänä" olevat remmit on tosi löysät ja ne siis liikkuu liikaa. Näiden koko on S. 

Tässä on Hessun käyttövaljaat. Ne on tilattu Rabb-it:lta ja on ollut tosi hyvät! Sopivan kokoiset ja kivat Hessun päällä. Koko: S/M

Hessun vanhat H-valjaat. Kuva vääristää vähän noiden väriä, koska oikeesti ne on sellaset tummanvihreet. Näitä ei käytetä enää yhtään, koska ollaan todettu lapavaljaat paremmiksi. Nää on ostettu joskus Lemmikkijutusta. 

 Hessun nahkalaparit. Tein nämä itse ja on ollut aina välillä Hessulla. Nää on ihan hyvät, mutta toi tummanruskee nahka on vähän "löysää", vaikkei se paljoa haittaakaan.


Nämä on Hessun ekat valjaat ja niissä on tosi outo kiinnitys ja muutenkin aika huonot. Ei olla käytetty näytä pitkiin aikoihin Hessulla ja ne on sille jo pienetkin. Ostettu joskus Lemmikkijutusta.

Tämä on 5m pitkä flexi ja on ollut tosi hyvä pupujen ulkoilutukseen sillon kun ei hypitä esteitä. Tätä on käytetty sekä Minnillä että Hessulla. En muista mistä tää on. 

Tämä on toinen yhtä hyvä Flexi ja tämäkin on 5-metrinen.  

Tää on ehdoton suosikki meidän hihnoista! 250cm pitkä ja kivan kevyt ja ohut, mutta kestävä. Tätä ollaan käytetty eniten esteillä. Ostettu Rabb-it: lta. 

Tää tosi lyhyt 1m pitkä hihna on tullut noiden Hessun sinisten valjaiden mukana. Tätä me ei käytetä ollenkaan, kun se on niin lyhyt. 

Tää on tullut Hessun H-valjaiden mukana. Pituutta löytyy 120cm eli aika lyhyt ja sen takia ei olla käytetty tätä vähään aikaan.Tästä puuttuu Minnin punaset H-valjaat sekä niihin kuuluva hihna, koska en löytänyt niitä. Mutta tässä oli siis meidän valjaat ja aika paljon on noita turhia, mutta saattaa niille tulla joskus käyttöä.

Moikka!

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus mutta vähän kirjoitusvirheitä ;)

  seikkailu.blogspot.fi/ -Mun heppa blogi :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Tää oli kiva!! Ihania valjaita oot tehny! Aijaiei kestä/pitäs kattoo tälläsii ku ittelläni tarvetta lapareille mutta sellasii ei oo vielä saanut aikaseks hankkii(yhdet myt kyllä visiiss tilauksessa) tarvetta ois vaa niin monille muutta ku ei noikaa Iha ilmasia ole:DD kiva blogi Muutenkin tää!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo noi laparit on kyllä tosi hyviä pupuille suosittelen :)

   Poista