keskiviikko 18. joulukuuta 2013

18. Luukku: Kuulumisia vaan


Moi! Anteeksi kun tänään tulee vaan kuulumisia, koska kello on jo melkein puol 11, joten en ehi tehdä mitään sen parempaa luukkua. :(

Pupuille kuuluu ihan hyvää. Viimeksi kun kerroin kuulumisia, sanoin että Minniltä on lähtenyt vähän karvaa sisäreisistä. Nyt karva on tainnut palata ainakin vähän. Viime viikolla (?) huomattiin kuitenkin sillä korvan takana kalju laikku. Mutta ehkä se vaan on rapsuttant sieltä tai sitten sillä on karvanlähtöä. Seuraillaan vähän tässä, että alkaako kasvamaan. Ei sillä ainakaan yhtään hilseile se kohta, ja muutenkin Minni on ihan normaali, eli ei se voi mitään vakavaa olla.

Eilen tilattiin pupuille joululahja zooplussalta..... tatttarataaa! Uusi häkki! Se on 120 cm pitkä niin kuin nykyinenkin, mutta siinä on 2 kerrosta.  Ostettiin siksi uusi häkki, koska vanha on aika pieni, sen pohja on ihan syöpynyt ja tasotkin on haljennut vähän keskeltä... En tiedä vielä, mitä vanhalle häkille tapahtuu.
TÄSTÄ näät häkin, joka on tulossa luultavasti vasta joulun jälkeen.

Kanien uusi lempiherkku on kevyesti kuivatut omenalastut! Ostin niitä pussin eläinkaupasta ihan kokeilun vuoksi ja maksoi 4 €. Yhet on ihan hulluna niihin! :D Pussin takana lukee että sopii kääpiökaneille ja jyrsijöille. Mietin vaan, että miksiköhän noita ei voisi antaa muillekin kaneille.
(Kuva googlesta)
Enää 2 päivää koulua! Ja joulu on jo tiistaina, vaikka ulkona täällä meilläpäin ei ainakaan ole yhtään lunta :(. Mulla on silti jo ihan joulufiilis. Eilenkin söin joulutorttuja ja join glögiä, nam!

Anteeksi vielä tosi tylsä postaus! Huomenna koitan tehdä kunnollisen! Ideoita saa laittaa aina ;).

Moikka ja hyvää joulun odotusta! :)

2 kommenttia:

  1. Kannattaa kuivattaa itse sitä omenaa niin saa paljon halvemmalla! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, sitä mäkin oon miettiny, mutta en varmaan osais :D. Must tuntuu et ne pilaantuu ennen kun kuivuu... :D

      Poista