tiistai 24. joulukuuta 2013

24. Luukku: Joululahjat

Oikein hyvää joulua kaikille! :) Jouluaaton lisäksi tämä on sattumalta mun 100. postaus!

Mulla oli tosi kiva jouluaatto ja sain ihania lahjoja, kiitos paljon niistä niiden antajille! ♥

Tämä onkin jo viimeinen luukku. Olen mun mielestä ihan hyvin ehtinyt tehdä näitä luukkuja, mitä nyt jotkut luukut on tullut aika myöhään illalla ja yksi seuraavana päivänä, mutta kaikki luukut on sentään tullut joskus :D.  Mitä te ootte pitänyt tästä joulukalenterista? Onko ollut ihan tylsiä luukkuja?

Tänään esittelen mun saamat joululahjat. Tapaninpäivänä saan vielä vähän lahjoja, koska silloin me mennään meidän isovanhemmille Ulvilaan. Ja kanien häkkiäkin odotellaan vielä ainakin näiden joulupyhien yli. Mutta tässä on siis suurin osa lahjoista, joita sain.


Tämä on meidän koko perheen yhteinen lahja, josta yllätyin kyllä aika paljon, vaikka iskä on siitä puhunutkin vähän aikaa! Eli siis samsungin tabletti, tarkemmin samsung galaxy tab 3. Sitä en ole kyllä päässyt vielä yhtään kokeilemaan. Mutta tämä on kyllä lahjoista paras! :)

Sain tälläset söpöt pörrötohvelit, ahh ne on niin ihanat! Ne on nytkin mulla jalassa! ♥


Sitten sain tollasen kivan pupuyökkärin. :) Se on sellanen ihanan ohut ja kevyt. 

Tässä on vähän tälläsiä vaatteita/asusteita, eli sain tollaset mustat paksut leggingsit, harmaat pörrösukat ja ton pipon. 

Tässä pörrösukat lähempää.

Sitten sain tollasen perus neuletakin. 


 Tässä on tälläset pikkutavarat. Eli noi ihanat ratsastussukat, joita toivoinkin ja joiden värin vääristi kamera. (Oikeesti ne on viininpunavioletit) Sitten tollasen rannekorun, kahet korvikset♥ , avattavan sydänpeilin, kynsilakkoja, kynän ja tollasia askartelu timantteja. :D

Sitten sain aika monta lahjakorttia. Kiitos paljon niistäkin! Tästä kuvasta puuttuu S-ryhmän lahjakortti, 40€, koska unohdin laittaa sen tähän. Eli H&M  30€, Cubukseen sain 2 korttia, 30€ ja 40€ sekä kaksi elokuvalippua! :)

Sitten sain tollasen Angry Birds-shampoon, joka tuoksuu ihanalle, Rebekka- kirja ja kovakantisen vihkon. 

Sitten tietysti suklaata ♥ eli tota ihanaa sitruuna-vadelmasuklaata ja enkeli-suklaita :).


Sain myös tälläset velour-housut Cubuksesta, joita mulla on jo ennestään kolmet eri väriset ja sen takia päätinkin antaa nää mun siskolle. Mutta saatan mäkin näitä välillä käyttää. 

Ja sitten tollanen minivihko mun siskolta xD. 


Mun pikkusisko sai oikeestaan tän lahjan. Eli Wiille Mario Party 9, mutta me kaikki pelataan sitä, joten se on vähän niinkun yhteinen. :) Pelattiin sitä jo tänään aika kauan ja hyvä oli!  :D


Eli tossa oli nyt suurin osa mun joululahjoista + toi meidän perheen ja mun siskon lahja. Ne on tosi kivoja ja kiitos vielä kerran kaikille vaivaa nähneille! :)♥ (Vaikkei ne varmaan tätä lue, mutta silti!)


4 kommenttia: