lauantai 19. huhtikuuta 2014

Ulkoilu- ja pääsiäiskuvia sekä asiaa blogin nimestä!

 Tähän alkuun pientä asiaa blogini nimestä! Eli niin kun varmaan näette, blogini nimi on Kaksi Karvapalloa ja nyt pupuja onkin kolme, joten nimi pitää muuttaa. Uudeksi otsikoksi tulee pian Pitkäkorvaista Elämää. Osoitetta en kuitenkaan varmaan ala muuttamaan, koska olen lukenut siitä tulevan niin paljon ongelmia. Mitä mieltä te olette? Haittaako, että osoite johtaa hieman harhaan?

Tänään vietiin siskon kanssa Minni ja Hessu ulos. Hypytin Hessua myös pienen talon yli, ja poika hyppi ihan kivasti. :) Se vaan ponnasi välillä vauhtia talon päältä eikä hypännyt kunnolla yli.









Sitten muutama eilen napattu pääsiäiskuva. Kuvat eivät onnistuneet sitten ollenkaan, kun kuvasin vastavalossa, koska en löytänyt muutakaan hyvää paikkaa. Mellan pari pääsiäiskuvaa laitin jo eilen, joten niitä en nyt laita tähän. Ihanaa pääsiäistä kaikille teille!♥





Mella yläilmoissa
Kun saan Mellan videon ladattua youtubeen, niin laitan sen tännekin. Eli lähipäivinä tästä pikkuisesta lisää postausta! :) Moikka!

6 kommenttia:

  1. Jos haluat vaihtaa osoitetta, kannattaa luoda uusi blogi, ja viedä vanha blogi uuteen blogiin bloggerin 'vie blogi' -toiminnolla (asetukset > muut > vie blogi). :) Lisätietoja viennistä saat kun klikkaat 'vie blogi' ja 'lisää'. Kun vanha blogi on siirretty uuteen osoitteeseen, linkkaat vanhaan blogiin uuden osoitteen, jotta lukijat voivat käydä liittymässä sinne.

    En ole itse tätä kokeillut, mutta olen lukenut jostain että kannattaa tehdä näin, eikä vaihtaa osoitetta vanhasta blogista, koska silloin kaikkien lukijoiden pitää liittyä uudestaan lukijoiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, kiitos paljon kommentista! :) Voisin ehkä tehdäkin noin :)

      Poista
  2. Kiva postaus ja videoo innolla odottaen hyvää pääsiäistä teille<3;)

    VastaaPoista
  3. Ihana postaus ja nimi kuulostaa tosi hyvältä:)

    VastaaPoista