perjantai 29. elokuuta 2014

Mellan estevideo ja kuulumisia

Nyt on postailun tahti vähän hidastunut, minkäs muunkaan takia kuin koulun. Mutta nyt tulee vähän kuulumisia ja video Mellan esteharkoista! :)

Puput on asunut jo jonkin aikaa sisällä, kun ulkona on aika kylmä. Minni ja Hessu majailee kerroshäkissä siskoni huoneessa ja Mella "käytävässä" aitauksessa. Nyt kun kanit on sisällä, tulee niiden kanssa vietettyä paljon enemmän aikaa, kun niitä pitää vapaana niin usein.

Hessun tassu näyttää jo parantuneen hyvin, enkä ole nähnyt sen enää yhtään kannattelevan sitä. Esteitä Hessu ei ole päässyt hyppimään melkein kolmeen viikkoon, paitsi eilen mentiin pari kertaa yhtä pientä estettä sisällä. Jatkan silti vielä esteilytaukoa jonkun aikaa varmuuden vuoksi.

Mella sen sijaan sai tänään hyppiä oikein kunnolla ja voi että se on kehittynyt! Se hyppäsi pitkän nelosesteen ja japsin n. 50cm korkeina. Uutta vielä maalaamatonta autoestettä kokeiltiin 52 senttisenä, ja ainoastaan matalammalla oleva etupuomi tippui. Harmi, kun nyt ei ole oikein missään kisoja, joihin voitaisiin mennä kokeilemaan sitä viimeistä klassausta helposta suorasta ja tokavikaa mutkalta. :(



Mitä tää postaus olisi ilman kuvaa... :)
Korvantonkani♥

11 kommenttia:

  1. Vitsi miten upeesti Mella jo hyppii ! :3

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Mella käyttää upeasti kroppaansa esteillä! :)

    VastaaPoista
  4. Hienosti hyppii, ei näytä hosuvankaan enää niin paljoa kuin aluksi! :)

    VastaaPoista
  5. Hyvin hyppii! :) Mella on kyl tosi kaunis kani! :3

    VastaaPoista
  6. Millä muokkaat videot ja mistä otat niihin musiikit?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Windows Liven elokuvatyökalulla muokkaan ja useimmat musiikit on youtuben omasta musiikkikirjastosta :)

      Poista