lauantai 1. marraskuuta 2014

Lupat ulkona ja kuulumisia

Nyt kirjoittelen vähän normaalimpaa postausta eli kuvia ja kuulumisia.
Tänään vietiin siskon kanssa luppakaksikko juoksemaan pihalle. Maa oli kivassa huurteessa, mutta puput olisivat silti halunneet vain syödä. Onneksi ne myös juoksi aika paljon ja Hessulta lensi iloloikkakin. Mitään kovin upeita kuvia ei tullut, kun kameran linssi oli huurussa ja kanit eivät halunneet pysyä paikoillaan, mutta kyllä sieltä pari ihan kivaakin tuli.






"En varmana liiku tästä mihinkään, mulla on kylmä!"
 Vietiin Minni sisälle, kun se vihaa kylmyyttä ja Hessu jatkoi vielä seikkailua ympäri pihaa.




Tänään meillä oli kunnon siivouspäivä. Siivosin huoneeni, pesin kaikki kanien ruokakupit ja siivosin Mellan häkin kunnolla. Siirrettiin Mellan häkki myös mun huoneeseen, koska entisen paikan takia tuli tappeluita Minnin ja Hessun välille. En nyt ala selittämään tarkemmin, koska siitä tulisi hirveän pitkä ja tylsä juttu. Nyt siis Mella asuu mun huoneessa ja kaikki puput saavat olla tän ansiosta myös enemmän vapaana talossa.

Mun huone on nyt vähän sekalainen.. :D

Vesimelonifleecen tilalle olisi tarkoitus ostaa huoneeni väreihin sopiva turkoosi fleece ;)




Lemmikkimessuihin on enää viikko, jee! Oltiin viimeksi kisoissa melkein 3 kuukautta sitten :O. En malta odottaa, että päästään Mellan kanssa kisoihin ja muutenkin näkemään kaikkea kivaa messuilla. En kuitenkaan usko, että hyppiminen sujuu mitenkään hyvin siellä hälinässä, mutta ei se mitään jos ei aina onnistu. :) Ennen messuja pitäisi vielä tehdä Mellalle uudet valjaat, kun se tuhosi silloin ne vanhat.

En sitten muuten tehnytkään kanien hypyttelystä videota, koska videot oli tarkentuneet väärään kohtaan ja parhaita pätkiä ei edes tullut videolle. Mutta hypytin siis Mellaa ja Hessua ulkona. Hessun hyppytauko on nyt siis loppunut. Se hyppi ihan hyvin, vaikkei näyttänyt ihan parastaan. Mella hyppi taas normaaliin tapaansa hienosti isojakin esteitä. :)
Videolta leikattu kuva...

Asiasta toiseen, tää on nyt aika sekalainen postaus.. Mutta siis ajattelin tänäkin vuonna tehdä blogiini joulukalenterin! Joulukalenteri alkaa siis melko varmasti kuukauden päästä. Vielä pitäisi keksiä luukkuja, vaikka jotain olen jo suunnitellut.
Mitä mieltä olisitte taas joulukalenterista? Tuliko jo jotain luukkuideoita mieleen? :)

2 kommenttia: