sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Pienet valopilkut

Mun piti julkaista nämä kuvat jo viikko sitten, mutta mulla ei ollut  vaan yhtään fiilistä keksiä tähän postaukseen mitään kirjoitettavaa. Nyt on taas parempi kirjoitusfiilis eli tehdään tämä nyt.

Tosiaan koko toukokuussa ei ole tullut taas postailtua, joten voisin kertoa vähän miten meillä menee. Lukion 2. vuosi on mennyt yllättävän nopeasti, vaikka raskas on ollutkin, ja viimeisellä koeviikolla ollaan! Vikassa jaksossa on alkanut jo tulla vähän väsy tähän opiskeluun, mutta onneksi pian ollaan lomalla.


Täyttä lomailua ei tämä kesä tule kuitenkaan olemaan, sillä mun pitäisi jaksaa lukea myös syksyllä oleviin bilsan yo-kirjoituksiin. Sen lisäksi olen koko heinäkuun kesätöissä hautausmaalla, mutta kyllä sitä silti toivottavasti ehtii kivojakin juttuja tekemään!



Mellalle ja Jummille kuuluu perus hyvää. Ollaan nyt toukokuussa ulkoilutettu niitä jonkun verran aina iltaisin ja molemmat tykkäävät siitä kyllä todella paljon. Niin kun näistä kuvista näkee, niin Jummi vetää myös aina iloloikkaa tiheään tahtiin. On se vaan niin suloinen! :3 Mella on nykyään enemmän sitä tyyppiä, joka tutkii uteliaasti joka paikan ja mussuttaa ruohoa. Aitauksessa Mellaltakin kyllä irtoaa usein kunnon rallit.



Viuuuh
Laskeskelin juuri, että estekisoissa ei olla oltu kanien kanssa noin 8 kuukauteen, joka on pisin tauko kisaamisesta, mikä meillä on ollut sen aloittamisen jälkeen. Tullaanko enää koskaan aktiivisesti kisaamaan, sitä en tiedä. En tiedä uskallanko mennä kisoihin enää rokottamattomien kanien kanssa, mutta en toisaalta tiedä onko niitä järkeä rokottaakaan. Sitä paitsi jos rokottaisin, kannattaisiko rokottaa kaikki kanit, sillä se ei ole tällä hetkellä Minnin kohdalla mahdollista. Jaa-a. Esimerkiksi Ypäjälle olisi tosi kiva mennä käymään pelkän Mellan kanssa, mutta saa nyt nähdä.





Mun piti kirjoittaa tähän tiivistetysti Minnin tilanteesta, mutta tekstistä tuli siitä huolimatta ihan liian pitkä, joten siirsin sen toiseen postaukseen. Toistaiseksi Minnillä menee jo paremmin, mutta en edelleenkään tiedä täysin, mikä sen etutassun oikea diagnoosi on. Niin ristiriitaista tietoa joka puolelta...





Kunnostettiin taas vähän aikaa sitten kesäkanila jo melkein valmiiksi. Mella ja Jummi ovat olleet siellä nyt päivisin muutamana päivänä, mutta ihan vielä ne ei tarkene siellä öisin. Ajattelin kuvata vielä esittelyn niiden tiloista, missä ne on asunut talven ajan, ja sitten myöhemmin kesällä voisin esitellä mökin. Oon tainnut esitellä kanien asumuksia viimeksi kesällä 2015 (?) joten on jo aikakin!




Hessu ja Minni ovat nyt tosiaan asuneet erikseen sen koko ajan, kun Minnillä on ollut jalka kipeä ja sitä kautta paljon häkkilepoa. Hessusta on tullut entistäkin hassumpi, kun se on saanut ottaa Elsan huoneen haltuun. Se on ottanut vakipaikakseen tason, joka on pöydän alla ja sieltä se tarkkailee tapahtumia aina niin vihaisen näköisesti. Ruuasta se ilahtuu aina ihan hirveästi ja temppuilu onkin pojan lempipuuhaa. Ollaan nyt harjoiteltu yhtä uudempaa temppua, jossa Hessu heittää piikkipallon sellaiseen ruokakuppitelineeseen. Se on tajunnut idean täysin ja viskoo palloa aina keskittyneesti telineeseen herkkujen toivossa!

Musta jotenkin tuntuu, että Minni ja Hessu eivät edes ikävöi toisiaan, sillä aina kun annetaan niiden olla lähekkäin, edes viiksikarva ei värähdä ja ne haluavat jo jatkaa omia juttujaan. Voih, tähänkö se viiden vuoden suhde on mennyt. :'D



Olen väsäillyt tässä Mellasta pientä videota ja ehkä mä saan sen pian julkaistuakin, toivottavasti. Tämä uusi kone ei ole mikään maailman paras editointilaite, joten siinä on mennyt vähän tavallista kauemmin.


Tämä oli taas tällainen pieni (tai ei niin pienikään) tilannepäivitys meidän jengiltä. En tiedä jaksoiko kukaan lukea, mutta ainakin tätä oli ihan kiva kirjoitella pitkästä aikaa. Ihanaa kesää just sulle, joka tätä nyt lukee! :)

4 kommenttia:

  1. Aivan hurjan hyviä ja suloisia kuvia! ♥ Ja voi Minniä, mutta toivottavasti se sen jalka saadaan kuntoon! :)
    Hyvää kesää vaan sullekin ja pitkäkorville kans!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitti paljon ja niimpä, toivotaan parasta! :)

      Poista
  2. Ihania kuvia! <3
    Jotenkin vahvasti samaistun fiiliksiin, tää lukion kakkonen vois jo loppua ja syksyn yot kammottaa. Mulla syksyllä bilsan lisäksi myös terkka, eh.
    Tulkaa ihmeessä Ypäjälle Mellan kanssa, mulla on suunnitelmissa tulla sinne ihan vaan tsiikailemaan. Omista kaneista ei oo kisaajiks, ulkona kun asustelevat. Ois kiva nähä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!
      Äh, tossa bilsassaki on jo ihan mukavasti lukemista..
      Olis kyl tosi kiva tulla kisoihin ja nähä pitkästä aikaa, katotaan jos päästään paikalle! :)

      Poista