tiistai 18. maaliskuuta 2014

Pupu on pipi...

...taas. :( Mutta tällä kertaa Hessu.

Olin eilen nostamassa Hessua ihan normaalisti häkin yläkertaan, kun poika alkoi rimpuilla oikein kunnolla. Yritin mennä äkkiä kyykkyyn, ettei se putoaisi korkealta ja ei se onneksi pudonnutkaan. Ajattelin, ettei sille tullut mitään, mutta illemmalla katselin Hessun hyppelyä ja huomasin, että se ei hyppinyt ollenkaan oikealla etutassullaan! Muuten se oli ihan virkeä ja iloinen ja söi normaalisti, mutta tassulle ei astunut.

Vähän myöhemmin illalla ja nytkin poika pomppii etutassulla aika heikosti, se silleen nilkuttaa, mutta tassu kuitenkin käy vähän maassa... En usko, että Hessulla on mitään sen vakavampaa, ehkä jalka on vähän nyrjähtänyt tai jotain, kun on muuten niin virkeä ja normaali. Sen takia ei ainakaan vielä soitettu eläinlääkäriin, mutta jos kävelytyyli ei nyt palaa muutamana päivänä normaaliksi, niin sitten kyllä soitetaan.

Me rajoitettiin vähän Hessun liikuntaa, ettei poika satuttaisi jalkaansa enempää, ja seuraillaan, paraneeko se. Kanit ei nyt pääse häkin alakertaan, ettei Hessun tarvitsisi kulkea rampista. Toivon, että Hessun tassu paranisi nopeasti ja toi ei olisi mitään vakavaa!

P.s. Tein blogiini lähiaikoina uuden sivun, jossa kerron meidän kanien asumisesta. Käykää toki kurkkaamassa. :)
(Kuva on se sama, joka oli edellisessä postauksessa)

4 kommenttia:

  1. Voi eii toivottavasti hese paranee:(

    VastaaPoista
  2. Minun kanilla Omegalla oli sama tapaus alku aikoina. Aluksi ei varannut painoa lähes yhtään, sitten vähitellen (varmaan 4 päivän kuluessa) alkoi käyttää enempi. Käytimme kuitenkin varmuudeksi ell ja siellä sanottiin että ei se pahalta vaikuta ja epäily oli venähdyksestä yms. saatiin sitten resepti kipulääkkeeseen ja se parani normaaliksi n. viikon kuluessa. :)
    Tämä kuulostaisi samanlaiselta tapaukselta. :D
    paranemisia sinne! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon tästä kommentista! :) juu niin kuulostaa. En sitten tiedä pitäisikö meidänkin käydä ell... Mutta katotaan nyt miten toi tosta paranee :)

      Poista