tiistai 6. toukokuuta 2014

Pupujen kuulumiset

Anteeksi kamalasti, kun en ole postaillut vähään aikaan, enkä tule kovin paljoa postailemaan lähiaikoinakaan. Syy tähän löytyy kyllä, nimittäin koulussa on ihan hierveesti kokeita! Tällä viikolla on yhteensä 4 ja ensi viikolla 3. Sitten saan levähtää ja postauksia tulee toivottavasti taas normaaliin tahtiin.

Mutta nyt pupukuulumisiin.  

Mella on kotiutunut tähän mennessä oikein hyvin ja on rohkaistunut paljon! Tyttö on myös kasvanut kovalla vauhdilla. Meltsu tykkää kovasti olla vapaana talossa, rallitella ja nuuhkia verkon läpi Minniä ja Hessua. Yhtenä aamuna se myös keksi, miten pääsee 90cm korkeasta häkistään pois! Silloin siinä ei siis ollut vielä kattoa. Se vaan otti vauhtia ja kiipesi kuin orava pinnoja pitkin pois häkistään! :D Laitettiin siihen sitten lakana katoksi, kun ei olla vielä muuta keksitty.

Minni on alkanut alistaa Hessua kamalasti (päähän...) nyt kun on uusi pupukin astunut taloon, vaikka teki se sitä jo Mellaa ennenkin. Minni ei tee sitä kuitenkaan vapaana ollessaan, vaan häkissä illalla... Vapaana kuitenkin ovat kuin paita ja peppu! Minni on saanut nuuhkia Mellaa hiukan valvonnan alla verkon läpi. Välillä nuuhkii ihan kiltisti ja juoksee pois ja välillä taas koittaa näykkästä pientä. :( Sen takia meillä onkin nyt Meltsun häkin ympärillä toinen verkko, ettei isot puput pääse näykkimään pientä. Sen läpi ne voivat kuitenkin seurailla toisiaan.

Hessun haava (josta kerroin aijemmin) on vieläkin kova rupi ja toivottavasti se alkaa tuosta nyt parantumaan.
Hessulle kuuluu muuten oikein hyvää. Se heitteli yhtenä iltana todella hienoja iloloikkia tossa olohuoneen matolla! :) Minni ja Hessu ovat saaneet myös uuden lempinimen siron esteristeytyksen tultua meille: lihapullat :'D Ei sille voi mitään, ne näyttää ihan lihapullilta, kun on hetken seuraillut Meltsun toihuja.
Hessu on myös saanut nuuhkia Mellaa verkon läpi. Hessua ei oikeastaan kiinnosta Mella paljoa, yleensä se nuuhkii sitä hetken ja pompottelee pois. Kuitenkin aluksi Hessukin koitti näykkiä Mellaa, mutta ei tee sitä enää.


Tulipas aika paljon tekstiä! Onnittelut sulle, jos jaksoit lukea! :D

Loppuun laitan vielä kuvia Mellan omalaatuisista makuuasennoista. Laitoin ton tekemäni pedin sen häkkiin, ja tyttö rakastaa makoilla siinä, muualla häkissään se ei enää makoilekkaan! :)



Juuh, kukin tyylillään :'D

Se ei ole kuollut, vaikka siltä näyttäisi!




Koitan nyt postata taas joku päivä, vaikka on hirveesti kouluhommia. Postaustoiveita saa myös aina heittää! ;) Moikka!

5 kommenttia:

  1. Ihana Mella! :3 Ja nyt rupes pelottaa että Pippin (Mellan veli =D ) keksii kiivetä komppariaitauksesta ulos...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mella kiittää! :3 Heh, siskonsa on ainakin kova kiipeilemään! :D

      Poista
    2. Varoitan, että sukulaiset eivät ainakaan kauaa katottomassa aitauksessa pysy ;D

      Poista
  2. Aivan ihana asento tuossa keskimmäisessä kuvassa! Nätti tyty (:

    VastaaPoista