keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Onnea Hessu-kulta! + Meltsin ekat esteet

Eilen illalla palasin riparilta kotiin eli nyt voi taas postailu jatkua. Mutta mun koneella on nyt tosi ärsyttävä ongelma: näppäimet ei ota hyvin. Joudun painamaan melkein jokaista kirjainta useampaan kertaan ennen kuin se ottaa :/ Eli tän kirjoitus on tooodella hidasta ja vaivalloista... Sen takia koitankin nyt päästä vähällä kirjoituksella ja aattelin tehä ainakin pari videota lähiaikoina.
Mutta sitten asiaan. Rakas Hessu- pullapoikani täytti eilen 3 vuotta! :) Mutta en siis ehtinyt paljoa synttäreitä sen kanssa viettää, kun tulin kotiin niin myöhään. Nyt laitan kuitenkin päivän myöhässä kollaasin Hessusta ja pienen kirjoituksen alle. :)


Hessu on tullut mulle tosi tärkeeks tässä alle kolmen vuoden aikana ja toivottavasti meillä on vielä paljon yhteisiä vuosia edessä! Se osaa aina ilahduttaa ja lohduttaa ihanalla luonteellaan. :) Kun istun lattialle, se pomppii ensimmäisenä luokseni ja alkaa nuolla housujani ja kerjäämään herkkuja tempuillaan :) En tiedä, mitä tekisin ilman tätä ihanaa hurmuripoikaa!♥


P.S. Tänään koitettiin Mellan kanssa paria miniestettä ja meni ihan hyvin muuten, mutta välillä Mella pelkäsi kamalasti ulkona kuuluvia ääniä ja sen takia sinkoili edes takaisin. Ponnua ja vauhtia Mellalta kyllä löytyi! Ensi kerralla kokeilen sitten sisällä, jos tyttö ei olisi niin jännittynyt. :)

Tässä pari tosi huonolaatuista videolta leikattua otosta. Myöhemmin laitan tästä videota :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti