lauantai 7. kesäkuuta 2014

Pupulauma :)

Tämä postaus on ajastettu, sillä olen riparilla tällä hetkellä, kun näet tämän.
Viime sunnuntaina (eli nyt kun tätä kirjoitan) Mella ja Hessu pääsivät aamulla tutustumaan toisiinsa. Kohtaaminen oli lähes samanlainen kuin Mellan ja Minnin kanssa. Eli Hessu ei kauheasti välittänyt Mellasta, mutta välillä nuuhki sitä. Välillä, kun Hessu koitti nuuhkia Mellaa ja Mella juoksi heti karkuun, Hessua ärsytti ja se juoksi perään. Mutta ei noi meidän luppikset kyllä Mellalle nopeudessa pärjää! 
Illemmalla tuotiin kaikki kolme kania leikkimökkiin ja meno oli taas samanlaista. Mella oleskeli mielummin yksinään ja ihmisten läheisyydessä, mutta välillä rohkaistui ja meni katsomaan Minniä ja Hessua. Mella myös tykkäsi oleskella hyllyllä, jonka toimme mökkiin ja ikkunatasanteella. :) Kanit olivat aika kauan valvonnan alla kolmistaan. Sitten, kun lähdimme valvomasta pois, toimme Mellan myös sisälle, koska sitä ei vielä uskalleta sinne jättää. Minni ja Hessu kuitenkin välillä koittavat näykkiä ja jahdata sitä, joten ei oteta turhaa riskiä. Yöksi kaikki puput tulivat vielä sisälle. 

Mutta vaikuttaa siltä, että näistä kolmesta on tulossa kiva lauma, vielä jos Minni ja Hessu eivät enää jahtaisi Mellaa, kun se tulee nuuhkimaan! 



Kolmikkoruokailu :)

Sitten vielä pari kesäfiilistelykuvaa




2 kommenttia:

  1. Ihana postaus ja kivoja kesäkuvia! :)<3 mun blogissa on just nyt kysymyspostaus joten käy toki kysymässä jos tulee jotain mieleen(;
    Mylifewithjetsaana.blogspot.fi

    VastaaPoista