perjantai 17. lokakuuta 2014

Missä me ollaan oltu?

 Toivekuvia saa vielä ehdottaa! ;)
En ole postaillut nyt viikkoon, koska olimme syyslomamatkalla Lontoossa! Lähdettiin sunnuntaina ja tultiin kotiin eilen eli torstaina. Oli kiva loma ja nähtiin ja koettiin paljon kaikkea. Kanitkin saivat lomailla, taino ainakin Mella pääsi siskoni kaverin luokse hoitoon, jossa tutustui myös ihanaan Kassu- kääpiöluppaan verkon läpi. :) Minni ja Hessu olivat kotona ja toisen siskoni kaveri kävi hoitamassa niitä. Kiitos hoitajille paljon! :)
Vaikka matkalla oli kivaa, oli taas tosi kiva nähdä ihanat päivänsäteet. Minni ja Hessu olivat heti meitä vastassa ja kovin innoissaan kaikesta, niin kuin aina.
Tässä vähän kuvia, jos ei kiinnosta matkakuvat, hyppää postauksen loppuun, jossa on estehyppyvideo. ;)
Minni ja Hessu saivat majailla Mellan häkissä

Big Ben


London eye



Minni innokkaana tutkimassa matkalaukkua matkan jälkeen
Tänään päätin myös hypytellä Mellaa ja Elsa meni myös esteet pari kertaa Minnin kanssa. Ulkona oli aika kylmä ilma, josta puputkaan ei kauheasti pitäneet, joten ei oltu kauaa. Mella hyppi kuitenkin hyvin n. 50cm esteitä ja Minni sitten ihan pikkuisia. Tässä on pieni video hypyistä.
Ja ainiin, seuraavat kisat on melko varmasti 9.11. Lemmikkimessuilla, eli tullaan hyppimään sinne helppoa mutkaa Mellan kanssa. :) Hessua en sinne hälinään halua tuoda ja aijon muutenkin jatkaa sen hyppytaukoa varmuuden vuoksi vielä jonkun aikaa, vaikkei se olekkaan enää pitkään aikaan ontunut jalkaansa.

8 kommenttia:

  1. Upeita hyppyjä Mellalta, tosi nättiä kropan käyttöä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Mella on kyllä oppinut käyttämään kroppaansa kivasti esteillä! :)

      Poista
  2. olisi kiva jos esittelisit lontoota vielä jossain matkapostauksessa vaikka tämä onkin kani blogi:)ja mella hyppii hienosti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm en oikeen tiedä, ellei toi saa enempää kannatusta ja kiitti :)

      Poista
  3. Hienosti hyppivät ja vähä mäkin tahdon Lontooseen <33!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puput kiittää ja siellä oli kyllä paljon nähtävää! :)

      Poista