sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Klaukkalan estekisat 28.2.

Eilinen kisapäivä olikin todella pitkä, mutta hyvin siitä selvittiin. Reissuun lähdettiin 7.30 ja kotona oltiin vasta 20.00. Mukana oli molemmat kisapuput, Hessu ja Mella.


Hessu
Poika pomppi tänään molemmat helpot luokat. Hessu menee yleensä aina ensimmäisen kierroksen paremmin ja niin kävi tänäänkin. Helpon suoran ekan kierroksen poika pomppi oikein hienosti ja reippaasti yhdellä virheellä. Nyt Hessu siis klassautui helpolta suoralta pois. En sitten tiedä käydäänkö joskus kokeilemassa keskivaikeeta, kun ne pitkät esteet vähän epäilyttää, mutta katsotaan nyt. Suoran toinen kierros meni huonommin, 3 virheellä.Hessun hyppykuvat © Karoliina L.Helpon mutkan ekan kierroksen Hessu hyppi myös 3 virheellä. Vesieste oli hurja, vaikka ennen siitä on aina menty hienosti yli. Nyt Hessu pudotti sen molemmilla kierroksilla.
Toisella kierroksella poika hyppi paremmin, 2 aika turhalla virheellä. Pysty tipahti juuri ja juuri ja veteen oli taas pakko pulahtaa. Olen silti toiseen kierrokseen todella tyytyväinen, koska Hessu jaksoi yrittää vikallakin radallaan ja hyppäsi Gulanin puhtaasti!Mella
Mellan suhteen mulla ei ollut kauheasti odotuksia, koska tämä oli sen ensimmäinen keskivaikea luokka ikinä. Se oli silti jo lämmittelyssä tosi kivalla päällä ja pomppi hienoilla loikilla kaikki lämpän esteet.
Sitten päästiin vihdoin radalle ja Mella oli kyllä niin upea! Se hyppi molemmat kierrokset puhtaasti ja reippaasti. Tuplakryssäkin ylitettiin hienosti. Mella oli ainoa, joka hyppi kv:n puhtaasti, joten se voitti luokan! En voisi taaskaan olla tyytyväisempi pikku loikkajänöön. ♥Kuvat © Karoliina L.

"Mitäs tässä, lepuuttelen loikkatossujani"


Tällä kertaa tulikin paljon kuvia, kun mun pikkusisko Elsa ja sen kaveri Reetta oli mukana kisoissa. Multa voi kysyä kuvia omasta pupustaan, sillä otettiin muutamista kuvia, tosin ei kovin hyvälaatuisia. Sähköpostiosoite on saara.kuusijarvi@kolumbus.fi

16 kommenttia:

 1. Hienot kanit sulla! Mellakin meni niin upeasti! ❤
  Sattuskoha sulla olla Elsista kuvia :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! :')
   Elsistä löyty pari aika huonoa kuvaa, mutta voin laittaa ne vaikka säpöllä :)

   Poista
 2. Mella oli niin upee :') ! onnea hienosta suorituksesta! Ja tottakai Hessukin loikki nätisti :--)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut Mellalle :) Ja tietenkin suloiselle Hessulle!

  VastaaPoista