tiistai 6. tammikuuta 2015

Haaveri ja kisasuunnitelmia

Tulin kertomaan vähän kuulumisia. Aloitetaan vaikka hieman huonommasta jutusta.
En ollut silloin kotona eilen, mutta äiti kertoi, mitä oli käynyt. Oltiin vahingossa jätetty Minnin ja Hessun luukku auki ja ne olivat sitten tietysti kipittäneet mun huoneeseen kiusaamaan Mellaa. Mella uteliaana kanina oli työntänyt pienen nenänsä kaltereiden välistä nuuhkiakseen tulijoita, mutta jompi kumpi niistä oli purrut Mellaa nenään. :( Oli kuulemma kuulunut räminää ja äiti aatteli, että lupat vaan riehuu häkissään. Sitten, kun se meni katsomaan, niin siellä olikin lupat kiusaamassa Mellaa. Kotiin tullessani katsoin, onko Mellalla haavoja ja sillä oli nenän alareunasta ylähuulen reunaan ylettyvä haava, jossa oli verta. Onneksi se ei nyt pahalta näytä, mutta yritän kaikkeni, ettei se tulehdu. Huuli on vähän turvonnut, mutta näyttää tänään jo paremmalta kun eilen. Toivottavasti se paranee tosta itsekseen. :)



Sitten vähän kisoista. Nyt on tiedossa jo parit estekisat eli Raisio ja Klaukkala helmikuussa. Raisioon en välttämättä ole tulossa, mutta ainakin Klaukkalaan tullaan! Siellä Mella pääsisi hyppimään ekan keskivaikean mutkansa ja sitten yrittämään vikaa klassausta helpolta suoralta (ellei sitä sitten olisi Raisiosta jo saatu). Hessua unohtamatta, poika tulisi pomppimaan molempiin helppoihin. :) Odotan jo innolla vuoden ekoja kisoja!

Tässä vielä muutamia kuvia tältä päivältä. 
Elsa ja Hessu aamupalalla ♥




Mella ja uusi fleece :)

Pusujen kerjäystä


6 kommenttia:

  1. Toivottavasti Mella paranee pian! Suloisia kuvia <3

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti paranee pian! Ootko jo miettiny sitä mielipide postausta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep kyllä se onkin aika hyvin alkanut parantua! :) Oonhan mä, mutta ei oikeen tuu mieleen mitään aihetta, mistä haluaisin oikein postauksen tehdä :/

      Poista