perjantai 8. toukokuuta 2015

Pomppien kohti kesää!

 Tulin nyt kertomaan, mitä pupuille kuuluu. Viikko on taas melkein vierähtänyt viime postauksesta. Kyllä se aika kuluu nopeesti, mutta onneksi, sillä onhan enää alle kuukausi kesälomaan!

Ylihuomenna suunnataan Palojoelle kisailemaan naisvoimalla. Mukaan tulee siis Mella kv suoraan ja korkeuteen ja Minni helppoon suoraan. Siskoni Elsa halusi hypyttää Minnin kisoissa, joten se hypyttää siispä sillon ekaa kertaa koskaan kisaradan.

Treenattiin sunnuntaina viimeisen kerran ennen kisoja. Elsa harjoitteli Minnin kanssa pomppimista, ja hyvin sujui! Mimu hyppii nykyään tosi tarmokkaasti ja on myös rohkaistunut hyppäämään pitempiäkin esteitä. Hyvä Minni! Alla pikkupalleron hyppykuvia, joita otettiin tosin vaan parilta esteeltä. 

Minni on nyt muutenkin rohkaistunut ihan hirmuisesti, kun on tullut vanhemmaksi. Se pomppelee sohville suoraan ihmisten syliin ja tulee koko ajan katsomaan, mitä täällä puuhataan. Tuntuu toisaalta, että aina kun Hessu on pelokkaampi (syy tähän lukee jossain kohtaa postausta) Minnistä tulee sitäkin rohkeampi!




 Itse hypytin Mellan, joka hyppi myös ihan kivasti, tosin ulkona kiinnosti moni muu asia enemmän kuin hyppiminen. Mellan mielestä ulkona on ihana syödä ruohoa, juosta ympäriinsä ja tutkia paikkoja. Hienosti se kuitenkin aina loikkii. Korkeutta kokeiltiin myös, mutta ei Mel hypännyt kuin 55cm, niin kuin aina ennenkin. Mennään silti kisoihin koittamaan sitäkin lajia. Onhan se kiva nähdä, miten se hyppää korkeutta siellä.

Me molemmat hypytettiin Hessua, joka hyppi hienosti helppoa, mutta isommilla esteillä ei jaksanut enää yrittää. Sen takia Hessu ei ainakaan vielä tänä viikonloppuna pääse yrittämään kv:ta kisoihin. Katsotaan sitten, otanko sen Turkuun ensi viikonloppuna.

Hessu on siis ollut tällä viikolla, varsinkin alkuviikosta, tosi pelokas. Se johtuu siitä, että tuo karvainen "jättiluppa" nimeltään Pepe oli meillä hoidossa vappuna. Kun Pepe oli lenkillä, ja laskettiin Hessu matolle, se säntäsi suoraan sohvan alle, ja pysytteli siellä loppuajan. Voi sitä Hessua :'D

Tässä jotain ulkoilukuvia viikonlopulta.

Joo-o, onhan se ihan normaali pupelo...



Sitten vielä muutama otos tästä vierailijasta, jonka hajut kauhistuttivat Hesen. :'D



2 kommenttia:

  1. Hienon näköisiä hyppyjä! Ottko ite tehny esteet vai mistä ne on?

    VastaaPoista