keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Kisailua Palojoella 10.5.

Oltiin äitienpäivänä estekisoissa Minnin ja Mellan kanssa. Minni oli helpossa suorassa ja Mel loikki kv suorassa sekä ekaa kertaa korkeudessa! Sää oli oikein lämmin, mutta itse olin kyllä ärsyttävän nuhainen. Mennään nyt kuitenkin heti ratoihin.

Postauksen kuvat ©MaiSu, Emma T., Anniina A., Henna V.  Suvi S. ja Elsa.
Minni
Elsa hypytti siis Minnin kisoissa ensimmäistä kertaa. Minnillä oli sunnuntaina paljon vauhtia ja intoa myös. Radalla pari estettä oli sille kuitenkin vähän haastavia. Ekalla kierroksella tuli kolme virhettä ja toisella kaksi. Hienosti se kuitenkin pompotti! Minnillä ei olekaan mitään väliä, montako virhettä se saa, kunhan sillä on kivaa.




"Huii mikä este!"


Mella
Meltsillä oli sunnuntaina toodella paljoa vauhtia ja se oli tällä kertaa hyvä asia! Se nimittäin hyppi tosi kivasti. Jo ekan kierroksen se ampaisi päästä päähän ja tiputti vain femmanin takapuomin. Toisella kierroksella se toisti saman vauhdin, mutta meni puhtaasti! Oli kyllä mun mielestä Mellan paras keskivaikea rata. :) Mel voitti sitten luokkansa!






Korkeudessa Mel oli ekaa kertaa, joten odotukset eivät olleet korkealla. Kotona se on aina päässyt vain 55cm, joten aloitin varmuuden vuoksi 50cm:stä. Vauhtia ja yritystä Mellalla riitti ja viimeinen, jonka se pääsi oli 70cm. Mielestäni ihan kelposuoritus ekaksi korkeudeksi, enkä olisi uskonut Mellan pärjäävän todellakaan niin pitkälle!


70cm
Hessu oli mukana Minnin seurana, vaikkei tällä kertaa hyppinytkään lukuunottamatta kentän laidalla olevia harjoitteluesteitä. Käytiin juoksemassa sen kanssa kuitenkin kivalla metsäpolulla, ja napsittiin metsässä pari kuvaa.

"Muut rehkii, mä syön"


Seuraavan kerran kisataan jo lauantaina Turussa, jonne tuleekin kaikki kanit. Myös Hessu ekaa kertaa kv suoraan... Niitä odotellessa!

6 kommenttia:

  1. Mella meni todella upeasti, nyt vain kaikkiin mahdollisiin kisoihin, jotta pääsee vaikeaan ja sen kautta eliittiin!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Jep, nyt (Turun jälkeen) on vaan harmillisesti tulossa muutamia kisoja joihin en pääse, mutta yritän kyllä päästä mahdollisimman moniin :)

      Poista
  2. Mel meni tosi kivasti!! (En toki sano sitä tuol videon taustal kröhöm... :D) Minni on jotenki tosi symppis tollai pallo!
    Turussa nähdään! Jännä nähä miten Hessu menee kvta! :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljoon! :') Jep, saa nähä miten Hessu hyppii vai hyppiikö ollenkaan... :D Se on niin sen päivästä kiinni

      Poista
  3. liityin lukijaksi :) hyvin pomppii!

    VastaaPoista