keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Puotinharju 3.10.

Vuoden vikat ulkokisat on nyt takana päin ja hyvin ne menikin! Lauantaina suunnattiin siis Puotinharjun kisoihin, ekaa kertaa junalla. Matka meni muuten hyvin, mutta juna oli reilusti myöhässä, jonka jälkeen meni vielä aikaa kisapaikalle selviämisessä... Noh, perillä oltiin n. 10.40 ja Hessun vuoro oli mennyt (vasta) muutama kani sitten. Hessun lähtöä siirrettiin myöhemmäksi eli saatiin onneksi osallistua sen kanssa molemmille kierroksille. :)

Hessu
 Elsa hypytti Hesen kv suoran. Poitsu hyppi tällä kertaa tosi nätisti ja keskittyneesti, rauhallisella tahdilla. Ekalta kierrokselta tuli vain yksi virhe, joka oli tuplakryssä. Toisella kierroksella sekin ylittyi hienosti, mutta tuli kaksi muuta ihan turhaa virhettä. Sillä ei ole kuitenkaan mitään väliä, menihän Hessu jo ekan kierroksen kivasti ja nappasi jo kolmannen klassauksensa kv suoralta! Poika sijoittui 3.!

Videolla on eka kierros.


Mella
Mellalla oli edessä ensimmäinen eliitti ikinä! Mel oli ollut kisoja ennen 3 viikon hyppylomalla. Hiukan jännitti, miten neiti lähtee hyppimään eliittiä kisoissa. Onhan Mel saanut klassauksen (tähän mennessä) jokaisesta keskivaikeasta ja vaikeasta radastaan. Eliitti ei ole kuitenkaan enää niin helppo, mutta turhia mietiskelin! 
Eka kierros alkoi reippaasti ja määrätietoisesti, mutta hidastui loppua kohden. Mella pääsi kuitenkin kaikki muut esteet hienosti, paitsi viimeisenä olevan M-esteen, jonka kohdalla vauhdit olivat hiipuneet jo kokonaan. 1 virhe siis, upea tytsy! 

Toisen kierroksen alussa taas oli pientä haparointia ja Mel oli vähän hämillään kaikesta, ja pomppasi monta estettä mitättömillä vauhdeilla. Tuplakryssä tipahti, mutta vauhti kiihtyi loppua kohden. 1 virheellä Mel oli ensimmäinen ei-sijoittunut. En voisi olla tyytyväisempi mun pikkutyttöön.♥

Videolla toka kierros.








Meidän serkut tulivat myös katsomaan ekaa kertaa kanien kisoja, kun asuvat lähiseuduilla. Mellan videon kuvasi Rebecca, ja siksi se vähän heiluu tossa alussa, kun Rebecca vielä harjoitteli tolla järkkärillä kuvaamista. :)

Loppuun vielä pieni videokooste päivästä. Laatu ei ole päätä huimaava, koska mun video katkeili koko ajan paremmalla laadulla kuvatessa.


Seuraavat kisat on varmaan halloweeninä Humppilassa tai sitten viimeistään messuilla. 

P.S. Äänestä sivupalkissa, mistä aihealueesta haluat kuukauden DIY-postauksen! :)

4 kommenttia:

  1. Teillä meni upeesti taas! :') Ja aww Pippinki päässy videolle :'3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon! :') Hihi niin pääsi ja Pippinkin meni kyllä tosi nätisti! :3

      Poista
  2. Hienot kanit! Mella meni tosi hyvin ekan eliittinsä! :)
    Kiva toi koostevideo, omiakin kaneja päässy mukaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pupsit kiittää! :3
      Kiitos ja jep, ne sattui jostain syystä koko ajan kameran eteen kun tulin kuvaamaan :'D

      Poista