sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Vuoden kisat 2015!

 Postauksen kuvat ja videot © Maija S.,Venla S., Karoliina L., Ada L., Suvi V., Elsa K., Emma S., Vera L., Emma L., Juulia W. ja Katriona A. (Sano jos puutut! :D)
 2015 oli vasta ensimmäinen aktiivinen kisavuoteni. Kanit ovat kehittyivät paljon ja etenivät korkeampiin luokkiin. Olen myös saanut viettää kivoja päiviä kisoissa ja tutustua uusiin ihmisiin!

Teinkin aiemmin jo katsauksen vuoden tavoitteisiin, joiden yhteydessä kerroin myös pupujen kisamenestyksestä. Nyt kerron kuitenkin vähän lisää tämän vuoden kisailuista sekä meidän poppoon Vuoden Hyppykani -tulokset. Lopussa on vielä videokooste vuoden kisoista!

Mella
 16 kisat
15 sijoitusta, 
joista 9 voittoja
Mel aloitti vuoden helposta luokasta ja lopetti eliittiin. Tyttö kehittyi huimasti ja teki upeita suorituksia. Vuoden aikana Mellan kanssa käytiin 16 kisoissa, mikä on ihan hyvin siihen nähden, että sekä Helsingin että Turun seudulle on meiltä aina se parin tunnin matka. VH-pisteitä Mel keräsi 145 ja pääsi hienosti sijalle 17. parinsadan kanin joukosta!



Hessu
 11 kisat
 5 sijoitusta, 
joista 2 voittoja 
Hessun kisavuosi alkoi helpoilla luokilla, mutta jo helmikuussa se klassautui kv suoralle. Ekalla keskivaikella suorallaan Turussa 16.5. poika hyppi järjettömän kokoisia loikkia, mutta rymäytteli silti monta estettä alas. Seuraava keskivaikea koitti vasta heinäkuussa, josta eteenpäin Hessu kehittyi paljon, löysi paremman hyppytyylin ja klassautui myös kv mutkalle. Halloweenkisoissa Hese klassautui vaikealle suoralle, jota ei vielä tänä vuonna keritty koittaa. Hessu yllätti kyllä taidoillaan tämän vuoden aikana! ♥ VH-listoilla Hessu oli sijalla 64, mikä oli kelpo suoritus pojalle, kun ei niin monia kisoja sen kanssa käyty!


Minnistä en kerro sen enempää, mitä kerroin tässä postauksessa. Tiivistetysti se käväisi kuusissa kisoissa alkuvuotisen innostuksensa takia, joka sitten laantui loppukesään mennessä. Vikat kisat oli elokuussa ja sen jälkeen Minni on hyppinyt vaan vähän kotona. Nyt sille on taas tullut joku hirveä innostus hyppimiseen, joten se saa edelleen pomppia täällä kotosalla aina välillä. :'D VH-listalla tyttö pääsi parin sijoituksensa avulla 126. sijalle.

Tässä siis lupaamani kisakooste. Videota en nyt hirveästi muokkaillut, mikä johtuu osittain siitä, että elokuvatyökaluni toimii erittäin huonosti omalla koneellani. Mutta toivottavasti tykkäätte silti!
  

(Mellan eka eliitti oli  muuten 3.10. eikä 3.9. niin kuin videolla lukee)

Odotan jo hirveästi kisatauon päättymistä meidän osalta!

6 kommenttia:

  1. Teillä meni vuosi ihan superhyvin! Mella aivan järjetön kun voittanut yli puolet kilpailuista! Hessu oppi kans hyppii tosi kivasti. 8)
    Hauska video! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon ja jep pupuilla meni kyllä hyvin! :')

      Poista
  2. Teilläpä on ollut hieno vuosi! Mella on upea <3

    VastaaPoista
  3. Toi oli tosi kiva video! Mellalla on mennyt kyllä tosi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kuulla, että tykkäsit videosta! :')

      Poista