tiistai 19. huhtikuuta 2016

Keväiset estetreenit kotona

Kivojen säiden ansiosta ollaan ulkoiltu kanien kanssa viime aikoina tosi paljon ja esteitäkin ollaan treenailtu melkein joka viikonloppu. Kevät on kaikin puolin musta ihana vuodenaika, kun sain siitepölyallergiankin hätyytettyä ainakin toistaiseksi.

Viikko sitten sain Elsan kuvaamaan kanien hyppyjä, joten tällä kertaa näette kuvia niistä! Elsa sai myös hypyttää vähän kaikkia kaneja, joten osa on mun ottamia.

Hessu
Hessu oli pitkästä aikaa superinnoissaan esteistä! Se juoksi rataa reippaasti ja pomppi hienoja omantyylisiään loikkia.Hessun viime kisoista on jo kaksi kuukautta, mikä on hyvä. Hessu on kuitenkin jo kesällä 5-vuotias ja olen miettinyt nyt ihan tarkoituksella alkaa vähentää sen kisailua. Vuoden loppuun mennessä lopetetaan luultavasti kokonaan kisaaminen tämän pojan kanssa, ja se pääsee nauttimaan eläkepäivistä. Vaikeaa pitää kyllä silti käydä koittamassa ennen sitä. Edes kerran, kun siihen ollaan jo melkein puoli vuotta sitten klassauduttu! :D


Mella

Mella meni tuttuun tapaan tosi nätisti ja innokkaasti. Kotona sillä on ollut nyt paljon enemmän intoa kuin kisoissa. Toivotaan, että nyt kun ulkokisakausi alkaa kunnolla, neiti alkaisi nauttia taas enemmän kisaamisestakin!Jummi
Jummi on kyllä kehittynyt ihan huimasti esteillä! Tolla kerralla, jolta kuvat on, se meni jo tosi reippaasti ja nätisti. Siitä viikon päästä eli toissapäivänä poika hyppi vielä hienommin! Harmi, etten saanut siltä kerralta mitään materiaalia, sillä poika ampaisi radan joka kerta reippaasti päästä päähän ja päästiin jo vähän isontamaankin esteitä.


Jummi on kyllä kovin kani kaivamaan, jonka olen tavannut. Varsinkin pihan multaisimmassa kohdassa on superkiva kaivaa!

Minni
Minni-mummo pääsi myös pitkästä aikaa hyppimään rataa! Se on aina niin hauska ilmestys hyppiessään ja tällä kertaa hyppi myös oikein kivasti omalla tasollaan.

Minnillä oli tosiaan pari kuukautta sitten jo 5v-synttärit, joista en loppujen lopuksi blogissa maininnut. Voi että, se alkaa olla jo vanhus, mutta siltikin niin luonteikas ja pirteä! :'D


Lauantaina suunnataan Saloon kisailemaan Mellan kanssa eliitti suoraa ja pituutta. Päätin myös ottaa Hessun koittamaan pituutta. Saa nähdä, miten poika pomppaa!

4 kommenttia: