sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Masku 2.4.

Ohhoh, kaksi viikkoa on jo vierähtänyt näistä kisoista! No nyt sain vihdoin aikaiseksi kirjoittaa tämän postauksen. Yritän kirjoittaa tämän postauksen nyt melko tiivistetysti. Oltiin siis Maskun maneesikisoissa Mellan ja ekaa kertaa myös Jummin kanssa.


Mella
Mella kisasi toista kertaa elämässään eliitti suoraa. Lämmittelyssä neiti loikki upesti kaikki esteet ongelmitta. Eka kierros meni tosi kivasti, tosin korjaamaton este aiheutti vähän hämmennystä ja varoin vähän, ettei Mel juokse loppuun, kun estettä korjattiin. Maaliin selvittiin siispä kolmella hölmöllä huolimattomuusvirheellä, joka oli siis ihan kelpo suoritus!

Toisella kierroksella Mella oli jotenkin outo, varmaan vähän väsynyt jo, ja vauhdit tyssäsivät kokonaan. Maalieste ylitettiin viimeisellä sekunnilla, 4 virheen radalla. Tyttö ei juuri tiputellut mitään, mutta nostin sen pari kertaa esteen yli huonojen vauhtien takia. B-arvostelun ansioista tulokseksi tuli siis 7 virhettä, jolla ei pitkälle pötkitty. Ei se mitään, ensi kerralla ehkä paremmin! :)

Videoita ei ole tällä kertaa, sillä ne olisi olleet tosi tylsiä. Estekuvat ©Karkki L. ja Suvi V.!Jummi

Jummi-poitsu oli siis ensimmäistä kertaa kisoissa! Odotukset eivät todellakaan olleet korkealla, sillä tämä koko estejuttu oli sille niin uusi vielä tuolloin.

Annoin Jummin ensin tutustua maneesin hiekkapohjaan, jossa oli kiva kaivella ja haistella ihania hajuja. Boksien lähettyvillä Jummi sekosi pienimuotoisesti räpiköiden joka suuntaan ja oli vähällä etten saanut hampaista ja pupu juossut vapaana ympäri maneesia. Onneksi tältä säästyttiin ja voitiin jatkaa tutkiskelua muualla.

Pian meninkin kuuntelemaan, kuka kani siellä menee seuraavaksi. Hups, seuraavaksi olikin jo Jummin vuoro! Noh, voitte varmaan arvata miten eka kierros meni ilman minkäänlaista lämmittelyä epävarman kanin kanssa. Jummin ei hypännyt yhtäkään estettä itse ennen kuin aika jo loppui.


Seuraavalle kierrokselle kerittiin sentään vähän lämppäämään. Jummi oli taas tosi varuillaan radalla. Rata oli suurimmaksi osaksi haistelua ja ihmettelyä. Nyt poika kuitenkin ylitti jopa 4 estettä puhtaasti ja maaliesteellekin päästiin, kunnes ennen sen ylitystä aika loppui viime hetkellä. Hah, tulos jäi siis juuri ja juuri saamatta! Olen kuitenkin ylpeä pojasta, sillä päästiinhän me jo melkein maaliin 4 virheen radalla! :D


Koitin vielä myöhemmin pari kertaa sivussa pystyä Jummin kanssa. Jumpsi meni jo paljon paremmin, jopa jalkojaan ojennellen ja innokkaasti! :) Nyt Jummille tuleekin kisoista tauko, sillä keskiviikkona se menee leikattavaksi. Saa nähdä innostaako hyppiminen enää tauon jälkeen. Tärkeintä on kuitenkin, että poika rauhoittuisi leikkauksen avulla edes vähän, että mahdollisuudet tulla toimeen Mellan kanssa kasvaisivat. Hyppykaniksi tätä ei ole kuitenkaan hankittu.


Otin kisoissa myös jonkin verran kuvia, mutten tällä kertaa jaksanut ladata niitä minnekään. Jos olet kuitenkin kuvia vailla omasta kanistasi, laitappa vaikka sähköpostia, niin katson, onko niitä juuri sun kanista! :) 
(saara.kuusijarvi@gmail.com)
 

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti Jummi innostuu kanihypystä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin näiden kisojen jälkeen on ollut kotona tosi innoissaan! :)

      Poista