keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Pupu kertoo kaiken


Heips! Saaralla on ollut nyt hirveä kiire vuoden viimeisen koeviikon takia, joten se käski meitä kirjottaa teille kuulumisia. No eiköhän me voida nyt sitten tämän kerran. Mä pääsin eilen pihalle syömään!! Mä oon siis Hessu ja ruoka on parasta, ei mulla muuta. Mitä te nyt siinä tuijotatte? Mun puheenvuoro meni jo, saatte luvan poistua mun naaman kohdalta!


Mä oon ainakin kaikista söpöin ja ihanin ja pomoin. Viime aikoina mulla on menny vähän hermot Hessuun, kun se vetää koko ajan iloloikkaa. Mitä sekin nyt iloitsee, kesää vai?

-Minni
No niin, eihän noi pullat saa mitään aikaseks. Ehkä mä kerron, missä täällä oikeesti mennään.


 Eli siis suurin muutos on varmaan se, että mun ja Saaran reviirille on tunkeutunut Jummi oman häkkinsä kanssa. Aluks olin sillee ei kinee, sit olin sillee et hei, toihan vois alkaa mun palvojaks! Sit mä aloinki pyytää Jummia koko ajan nuolee mua aidan välistä. Se kyl nuoli ihan vähän, mut sit ei enää palvelu pelannu! Siis mitä?! Se ei nuollukaan mua koko ajan. Huono työntekijä.


Päätin sit alkaa vähä huomautteleen sitä huutamalla ja näykkimällä. Mami sano, että se ei oo ikinä kuullu mun huutavan niin kovaa. Mut aina, kun näykkäsin sitä, mun naamaan lensi yhtäkkiä vesisuihku! No nii-in, en mäkään tajua, miten se voi olla mahdollista. Päätin sit lopettaa näykkimisen, kun en tykkää sateesta, nii nyt on ollu ihan poutaa.


 Mut on se Jummi muuten ihan kiva. Oon nyt alkanu makoileen sen vieressä, ainoostaan aita erottaa meidät.


Mut voihan jummi jammi! Tiettekö, mitä mami sano. Pääsen kuulemma Jummin kanssa tutustumaan ihan ilman sitä aitaa torstaina tai perjantaina! Mulla onkin jo suunnitelmat, miten aijon sitä kohtaan käyttäytyä. Kyllä mamma niistä kertoo teille sitte kun on nähny ne käytännössä! ;)

-Mella

6 kommenttia: