sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Kanien kesäpäivä

Yhtenä aamuna kekkasin, että kun tänään ei ole kauheasti mitään tekemistä, voisi kuvata kanien päivän. Viime tällaisesta on vasta pari kuukautta, mutta tuli vaan joku innostus taas kuvata.

Noh, kun sain sullottua videot kolmelta eri muistikortilta koneelle ja editointiohjelmaan, materiaalia oli huimat 45 minuuttia. :'D Editoinnissa meni siis tosi kauan, että sain videon edes tämänpituiseksi ja silti siitä jäi vielä aika pitkä. Mutta toivottavasti ei haittaa, tällä kertaa vähän pidempi kuin yleensä. Mukaan tuli taas pari pätkää tallilta, mutta kirjoitinkin videoon, miten ne voi hypätä yli, jos ei kiinnosta.


Kertokaahan taas mitä tykkäsitte videosta! Jokainen kommentti tuo lisää motivaatiota postailuun! :)


Niin kun videosta pystyy päättelemään, Minni ja Hessu ovat muuttaneet jo jokin aika sitten leikkimökkiin kesäksi. Nämä kaksi sopii kyllä ulkopupuiksi jotenkin niin hyvin! Hessu nauttii varsinkin hirveästi ulkoaitauksessa kirmailusta, ja onhan se täynnä ruokaa. Pian mökki jaetaan puoliksi ja mun vauvatkin joutuu menee sinne asustelemaan. Tällä hetkellä tykkään vaan niin paljon niistä täällä sisällä, mutta ehkä mun pitää antaa muille hiukan taukoa noista sottapytyistä... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti