tiistai 12. heinäkuuta 2016

Kameroita ja kauhukaksikoita

Aika kuluu kyllä hurjaa vauhtia, vaikka tänä kesänä oonkin ottanut tosi rennosti. Kun kesätöitä ei nyt ole, estekisat on koko kesältä peruttu ja ulkomaanreissut hoidettiin jo hiihtolomalla, aikaa on vaikka kuinka. Silti se vaan juoksee hirmuista vauhtia. Postauksen pääidea oli tulla kertomaan vähän, mitä meille kuuluu ja jakaa myös muutamia uusia kuvia. Nämä kuvat on nyt tällaisia nopeita iltaräpsyjä, mutta tällä kertaa ne ei ole otettu omalla halpisjärkkärilläni. Nimittäin mun iskä päätti aloittaa myös valokuvauksen ja hankki sitten heti alkuun kunnon tarvikkeet... :D No, mullehan siitä on vaan hyötyä, kun voin aina välillä lainata tätä Canon eos 7D:tä! Kyllähän sillä saa paljon parempia kuvia kuin omallani, mikä ei ole mikään ihme, kun katsoo hintojen eroa. Aluksi piti vähän harjoitella ton käyttöä ja säätämistä, sen verran erilainen se on kuin omani. Hetken päästä hoksasin kuitenkin, millä nappulalla tehdään mitäkin ja nyt kameran säätäminenkin sujuu jo paremmin! Vielä pitäisi vaan saada opit aloittelevan iskän päähän...

Nämä kuvat ei tosiaan ole mitään erityisiä, sillä niitä ottaessa oli jo melko hämärää. Kaiken lisäksi nyt kun länttäsin kuvat bloggeriin, osasta tuli jotenkin epätarkkoja. (?) Mutta joo, pitää kyllä mennä joku päivä kuvailemaan kaneja tällä ihan kunnolla!

Mella höpsähti


Mennäänpä nyt kanien kuulumisiin! Mella ja Jummi majailevat toistaiseksi edelleen sisällä. Jaoimme kyllä mökin aidalla puoliksi, mutta niin kuin arvelinkin, kanien heittäminen mökkiin ei ole niin yksinkertaista. Ongelma ei ole niinkään Mellan ja Jummin yhteiselo vaan se, että Minni ja Hessu suuttuvat heti haistaessaan toisen kaksikon reviirillään ja alkavat tappella.


Sisällä tämä kaksikko on ollut kyllä aivan ihana, mutta samalla niin mahdoton. Ensin Mel alkoi ottaa vaikutteita Jummista ja pian sitä kiipeiltiin pöydillä, piileskeltiin vaatekaapin koreissa ja hyllyillä ja syötiin kaikkea mahdollista. Jummi maisteli muun muassa taikataikinasta tehtyä glitterkoristetta ja Mella jyrsi monta tärkeää johtoa katki...Yhtenä päivänä vein kaneille tuoreita ulkoa kuivumaan saunaan siinä toivossa, että niitä riittäisi koko talveksi. Noh, eräät pikku tihulaiset olivat pomppineet saunanlauteita pitkin ylös ja syöneet kaiken. Mutta kun katsoo noita pehmonaamoja, niin eihän niille nyt voi mistään olla vihainen, ainakaan pitkään. :3Mellalla ja Jummilla menee tällä hetkellä kaveruksina muuten tosi hyvin, mutta Mel on kunnon murisija pörisijä. Se ei varsinaisesti murise Jummille, mutta välillä omaa tilaa halutessaan se saattaa alkaa pitämään hassua ääntä. Muuten kaksikko on oikein kivasti sovussa ja välillä myös makoilee vierekkäin ja touhuilee yhdessä kaikenlaista.
Minnille ja Hessulle ei kuulu mitään ihmeempiä. Tai no yhtenä päivänä Hessu sai hieman osumaa huuleensa, kun olin kantamassa sitä mökkiin ja se päättikin rimpuilla sylistä suoraan naama edellä mökin ovella olevaa aitaa päin. Siitä selvittiin kuitenkin onneksi säikähdyksellä ja ainoastaan pienellä verihaavalla alahuulessa.

Elsa hoitaa noita nykyään mua enemmän ja mä sitten hoidan Mellaa ja Jummia. Tulee noitten kahden touhuja silti seurailtua. On ne kyllä hauska kaksikko! Ikä ei paina, kun molemmat kirmailee hirveätä vauhtia suuressa ulkoaitauksessa. Ruohokin näyttää maistuvan paremmin kuin hyvin.


Ei mulla sitten varmaan ollutkaan muuta. Käykäähän vielä äänestämässä sivupalkin kyselyyn, olisi kiva kuulla vastaus! :)


4 kommenttia:

 1. Kateeks käy ku tollasta kameraa pääset käyttämään, toi 50D on elämänsä aika hyvin jo elänyt. :D
  Kiva kuulla kuulumisia ja Jummin kuvat oli jotenkin kaikki niin herttaisia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jep, onhan se kiva kuvata välillä vähän paremmalla kameralla!

   Ja kiva kuulla, Jum kiittää! :')

   Poista