lauantai 15. huhtikuuta 2017

Pääsiäiskuvia ja kevätmenoa

Heippa pitkästä aikaa ja hyvää pääsiäistä! Paljon on taas aikaa kulunut ja asioita tapahtunut viime postauksesta. Kiirettä on pitänyt varsinkin viime kuussa, jonka lopussa mulla oli rankka koeviikko sekä monta ajotuntia ja inssi päällekkäin. Lopulta tulin vielä kipeäksi kesken viikon, ja kaikki menot jouduin siirtämään eteenpäin. Nyt on kuitenkin kokeet hetkeksi ohi ja ajokortti kädessä, joten onneksi kiire helpottaa!

Tänään kävin ottamassa pupuista pääsiäiskuvia ulkona ja tässä postauksessa olisi hiukan niitä. Tosin tänään iski hirveä lumisade, joten hyvä kun niistä erottaa, onko ne pääsiäis- vai joulukuvia.




Kuviin päässeille Mellalle ja Jummille kuuluu oikein hyvää! Meillä on nyt remppa kesken melkein koko talossa, joten kanit eivät ole saaneet olla niin paljoa talossa vapaana, mutta ne viihtyy ihan hyvin mun huoneessa vapaana. Ainoastaan Mellasta saattaa huomata vähän, ettei se ole juossut niin paljoa, sillä se käy välillä hieman ylikierroksilla. Joka ilta se sekoaa, mutta onneksi se saa purkaa sitä lempipuuhaansa, sängyn kaivamiseen ja silittämiseen!

Helmikuussa Mella täytti 3 vuotta, samana päivänä, kun mulla oli vanhojentanssit. Kolmessa vuodessa Mellasta on tullut mulle ihan älyttömän tärkeä otus. En olisi ikinä voinut toivoa täydellisempää kania. <3
"Ai kiva mamma kun kyykistyit, että mä voisin hypätä sun selkään ja alas!"
Viikko sitten hypittiin pitkästä aikaa esteitä kunnolla ulkona Mellan kanssa. Voi että, kun neiti oli innoissaan! Kun Mellalla on paljon energiaa, siitä oikeasti näkee, kuinka se rakastaa hyppiä. Se tiesi heti, mitä tehdään ja juoksi suoran joka kerta kovaa päästä päähän. 


Jummille kuuluu myös hyvää. Poika on joka päivä niin iloinen ja menevä pallero. Jummi on toistaiseksi pysynyt myös tosi hyvässä massassa, parhaassa meidän kaneista. Jum, Pömi tai Jumppa, miten sen nyt haluaa ilmaista, on muutamana aamuna pompannut mun sänkyyn kerjäämään silittelyä. Se näyttää vaan niin suloiselta, mutta jos silittelyä ei heti tule, löytää kyllä nopeasti Pömin hampaat kädestään!

Jummi on kyllä oppinut myös nuolemaan muita, kuten Mellaa ja mua. Ennen Mel joutui aina vaan pesemään Jummin läpikotaisin, eikä saanut mitään vastakaikua, mutta nyt Jum on koko ajan pusuttelemassa Mellaa. Viime aikoina tämä pariskunta on myös maannut tosi paljon vierekkäin ja tänään Mella taisi ihan oikeasti nukahtaa puoliksi Jummin päälle. :3

"Mami kuulitsäkin ton hirviön (pikkulinnun)?!!"
 
"Piiloudu nyt säkin!"


 Minnille taas ei kuulu niin hyvää kuin muille, nimittäin sillä on ollut vähän tassuvaivoja. Oikeastaan mua suoraan sanottuna pelottaa sen tilanne tällä hetkellä. Ensi viikolla mennään varmaan uudestaan eläinlääkärille, ja katsotaan miten käy. Ajattelin kertoa tästä kuitenkin enemmän eri postauksessa.


Hessulle taas kuuluu oikein hyvää. Hessu on nyt saanut erinäisistä syistä asua koko ajan vapaana Elsan huoneessa ja se nauttii siitä kyllä tosi paljon. Äsken kun istuskelin siellä matolla poitsun kanssa, se alkoi tosin yhtäkkiä häätää mua pois huitomalla ja näykkimällä. On näköjään ottanut sen huoneen omaksi valtatakunnakseen!

Mun tekisi hirveästi mieli tehdä joku "musiikkivideo" kaneista, mutta ongelmana on se, että kaikki materiaali ja kivat videopätkät on mun vanhalla koneella, jonka päivät on jo saatu päätökseen. Myöskään mitään häkkienesittelyä tai videopostausta en voi nyt oikein kuvata, kun koko talo on yksi kaaos rempan takia. 


Mutta tässä oli nyt pikku paketti meidän kuulumisista. Ihanaa pääsiäistä vielä kaikille ja kiva, että olette jaksaneet pysyä seuraajina, vaikken nyt ole ahkerasti postaillutkaan! :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti