perjantai 14. helmikuuta 2014

Kuulumisia + taas uusi ulkoasu!

Joo, eli viime banneri oli musta aika kamala ja tylsä, niin nyt on sitten ihan uudenlainen ja ainakin jonkun aikaa pysyvä banneri! Uudistin myös koko ulkoasun blogissa. Mitäs sanotte? Mitä muuttaisitte siinä? Voin vielä muuttaa ulkoasun värejä ja kaikkea muutakin, myös banneria voin muokata, joten ehdottakaa vaan jos on joku hyvä vinkki! :)

Lähiakoina julkaisen muuten ne toivekuvat, mutta vielä saa ehdottaa kuvia!

Mutta nyt kuulumisiin. Tänään on siis ystävänpäivä, joten hyvää ystävänpäivää kaikille! :)
Kanien kanssa ollaan  vietetty ihan normaalia arkea. Äiti päätti joskus viime kuussa ostaa pupuille ale- korista yhteensä 10 herkkutankoa!... Ja tässä pahin: Ne menee vanhaksi alle kuukauden päästä ja niitä on vielä ainakin 8. Joten puput saa joko läskeillä oikeen kunnolla tai sitten suurin osa lentää roskiin. :/ No, ei voi mitään.

Tiistaina hypytin molempia pupuja meidän olkkarissa ja tein niille kunnon pitkän radan. Mulla ei ole nyt valitettavasti mitään kuvamateriaalia siitä. Molemmat hyppi tällä kertaa oikein mallikkaasti! Yhessä kohtaa Hessu oli ollut aika kauan mun sylissä, kun laitoin sille valjaita ja sitten kun laskin sen esteradan alkuun, se suuttu ja pinkoi ihan täysillä jalkoja pamautellen koko radan läpi. :D Se aina välillä suuttuu, jos sitä on pidetty kauan sylissä. Minni on myös aika vauhdikas esteradoilla nykyään! Se kipittää radan läpi minkä ehtii, mutta lopussa saattaa ohittaa jonkun esteen, mitä ei huvita hypätä. Hupsu kani :3.

Aattelin tässä viikonlopun aikana opettaa pupuille jonkun uuden tempun, en vaan tiedä minkä. Onko teillä jotain temppuideoita? Mitä teidän puput osaa?

Anteeksi tylsä melkein kuvaton postaus! Moikka! :)

1 kommentti: