sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Nokia 25.4.

Taas on huippukiva kisapäivä takana! Meidän osalta kevään ekoissa ulkokisoissa oli ihanan aurinkoinen ja keväinen sää. :) Tällä kertaa oli jo ennestään tuttu paikka, jossa kisailtiin Mellan kanssa helpoissa viime syksyllä. Tällä kertaa mukana olikin ensimmäistä kertaa kaikki kolme kania, sillä otin myös Minnin kokeilemaan. :)

Minni
Minnin ilmoitin varmuuden vuoksi vaan yhteen luokkaan, jos se ei olisikaan suostunut hyppimään. Valitsin helpon suoran. Tavoitteena oli päästä edes maaliin asti ja kokeilla, mitä pikkupallukka sanoo kisojen menosta. Mutta Minni yllättikin mut täysin! Se hyppi jo ekan kierroksen 2 virheellä, jotka tuli pystystä ja japsista! Toinen kierros mentiin vielä hienommin, sillä Minni eteni kivasti ja pudotti ainoastaan gulanin, jonka se pääsi jo ekalla kierroksella. Hieno Mimu, klassauksenkin nappasi! :'D Minnin otan siispä joskus muulloinkin kisoihin mukaan.

Postauksen videot ©Venla S. ja Silja




Hassua, kun Minni on nyt 4-vuotiaana alkanut tajuta tätä esteiden ideaa... :D
 ©Johanna B.
©Johanna B.
Lentävä lihapulla :3
  ©Henna V.
 ©Henna V.

Mella
Seuraavaksi oli keskivaikea mutka, jossa Mella kisasi. Mellaa ei tänään aluksi innostanut oikein esteiden hyppiminen, ja se jumittelikin molempien kierrosten alussa. Ekan kierroksen se hyppi 2 virheellä, jotka tuli XI-esteeltä ja tuplakryssetiltä. Toisen kierroksen se loikki kuitenkin puhtaasti ja vauhti oli jo parempi. Mella sijoittui hienosti toiseksi! :)
Mellan video alkaa toiselta esteeltä.

 
 ©Suvi V.
Hessu
Hessu kisasi helpossa mutkassa. Se oli tänään vaihteeksi tosi ihanalla päällä! Sillä oli vauhtia, ja ponnuakin löytyi esteille. Helpon mutkan molemmat kierrokset mentiin reippaasti yhdellä virheellä! :) Ekalla kierroksella tippui pysty ja tokalla kolmonen. Klassaus siis tällekin pupsille. Oon tosi tyytyväinen Heseen, sillä se näytti nauttivan hyppimisestä, kun kotona ei ole nyt välillä kiinnostanut niin paljoa.

4 kommenttia:

  1. Hyvin meni kaikilla sun pupuilla! <3
    Hyvät äänitehosteet tossa Mellan videossa... En tunnusta mitään. :D

    VastaaPoista
  2. Hienosti menivät kaikki! Onnittelut Mellan sijoituksesta :)

    VastaaPoista