torstai 9. huhtikuuta 2015

Vauhtijalka vipattaa

Olin tässä vähän aikaa sitten Mellan kanssa ulkona ja napsin samalla myös muutamia kuvia. Mellalla oli ertittäin hauskaa ja se heitti iloloikkia todella paljon. Sain kerrankin muutamista sekoiluista kuviakin. :) Tosin suurin osa iloloikkakuvista on otettu takaapäin, koska yritin samalla pysyä Mellan perässä, kun kuvasin sitä. Mutta päästän teidät nyt heti kuvien pariin!










"Mähän hypin esteitä, vaikka niitä ei olis!"







Loppuun vielä vähän aiheesta poiketen kuvia Minnin tyttösestä Vilmasta, jota kävin taas kuvailemassa. :)






Nyt on tullut pari Mella-aiheista postausta ja seuraavakin on sellainen, mutta ensi viikolla viimeistään kerron luppienkin kuulumisia. Sen verran niistä, että Minnillä on ihan hirveästi kevättä rinnassa ja se pomottaa kaikkia. Yhtenä päivänä se tarrasi mun käteen hampaillaan ja kun nostin käden, toikkui siinä edelleen hetken... Hessun kaunis korva sai sentinparin pituisen halkeaman kärkeen ja karvatuppoja löytyy milloin mistäkin... Voi tuota höpsöä tätiä, aina sillä menee keväisin pää sekaisin :/

Seuraava postaus tulee sitten Petexposta, joka onkin jo ylihuomenna! Muistakaas äänestää sivupalkin kyselyyn, sillä siinä on tällä hetkellä saman verran ääniä molemmille ehdotuksille. :)

2 kommenttia:

  1. Siis ihan tosi sulonen toi Vilma! Ihan Pipsan näkönen, paitsi noi korvat :)

    VastaaPoista